Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Derede kaybolan Aziz aranıyor

Bitlis'in Mutki ilçesinde serinlemek için girdikleri derede ağabeyi Fatih Şeflek (13) boğulan, kendisi ise kaybolan Aziz Şeflek (12) için dün gece ara verilen arama çalışmaları, sabahın ilk ışıklarıyla yeniden başladı.

ABONE OL
Zübeyir DALGA/MUTKİ (Bitlis), (DHA)-

Olay, dün Mutki ilçesi Yazıcık köyü yakınlarındaki derede meydana geldi. Babaları Bakır Şeflek ile dere kenarına gelen Fatih, Aziz ve Enes Şeflek (11), serinlemek amacıyla suya girdi. Bir süre sonra çocuklarının suda çırpındığını gören Bakır Şeflek, dereye atlayıp Fatih'i kurtardı. Enes Şeflek hayatını kaybederken, Aziz Şeflek ise akıntıya kapılıp kayboldu. İhbarla bölgeye jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, Aziz Şeflek'in bulunması için dere boyunca dün hava kararana kadar arama yaptı. Çalışmalara gece saatlerinde ara verildi.

Sabahın ilk ışıklarıyla yeniden başlatılan arama çalışmalarına; Bitlis ve Van'dan gelen 4 polis dalgıcı, 4 AFAD dalgıcı, 7 kişilik İHH Arama Kurtarma ekibi, 1 dalgıç botu ile HAK Arama Kurtarma ekipleri de destek veriyor. Dere boyunca ve su altında titizlikle sürdürülen çalışmalarda, şu ana kadar kayıp çocuğa ulaşılamazken, ekipler bölgede çalışmalarını sürdürüyor.

Diğer Haberler

  1. DMM'den 'GBT sorgusu' açıklaması
  2. Bursa'da orman yangını
  3. Anneden, özür dileyen oğlunun katiline tepki
  4. Kooperatif başkanı gözaltına alındı
  5. İŞKUR ve Basın İlan Kurumu arasında iş birliği protokolü
  6. MHP'den, 6 aylık doğum izninden sonra 6 ay esnek çalışma önerisi
  7. Çayda kaybolan Vedat’ın arama çalışmalarının 17’nci gününde cansız bedeni bulundu
  8. NATO Zirvesi öncesi Ankara'da atlı polislerden devriye
  9. Camından sarktığı otomobilden düşen Muhammed öldü; sürücü gözaltına alındı
  10. TÜİK: Hizmet üretici fiyatları mayısta arttı

© Copyright 2026

DHA