Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Diyarbakır ve Mersin'de uyuşturucu operasyonu; 90 gözaltı

İçişleri Bakanlığı, Diyarbakır ve Mersin’de, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarda 216 kilogram uyuşturucu ele geçirildiğini, 90 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre; Jandarma Genel Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ile Cumhuriyet başsavcılıkları koordinesinde Diyarbakır ve Mersin'de uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlar yapıldı. 79 asayiş ve 6 komando timi olmak üzere toplam 467 jandarma personeli tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda, 7 özel eğitimli narkotik arama köpeği de kullanıldı. Operasyonlarda 216 kilogram uyuşturucu ele geçirildi, 90 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden 87'si çıkarıldıkları hakimlikler tarafından tutuklandı. 3’ünün işlemleri devam ediyor.

Açıklamada, "Gençlerimizi ve toplum sağlığını hedef alan zehir tacirlerine karşı operasyonlarımızı, ülke genelinde etkin ve kesintisiz şekilde sürdürüyoruz. Kahraman Jandarmamızı, Daire Başkanlığımızı, Cumhuriyet Başsavcılıklarımızı ve emeği geçenleri tebrik ediyoruz" denildi.

Diğer Haberler

  1. Gülhan'ı 21 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet talebi
  2. Silahlı saldırının failleri 500 saatlik kamera görüntüsünden tespit edilip, yakalandı
  3. Başakşehir'de devrilen araçta mahsur kalan kişiyi kazaya karışan kamyonun şoförü kurtardı
  4. Balıkesir'de 'yüksek sesle müzik dinleme' kavgası; 1 ölü
  5. Yaya ölümlerine dikkat çekmek için halıdan 'yaya yolu' yaptı
  6. AK Parti İstanbul Milletvekilleri Anneler Günü için sahadaydı
  7. Manisa'da kaybolan Meryem'den 2 gündür haber alınamıyor
  8. Avcılar'da haber alınamayan 89 yaşındaki kadına kapı kırılarak ulaşıldı
  9. Konya Kapalı Havzası, yıllık yağış miktarını ilk 4 ayda yakaladı
  10. Sahte yatırım tuzağına kandı, 700 bin lira dolandırıldı

© Copyright 2026

DHA