Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ehliyetsiz ve alkollü sürücü, otomobiliyle hafif ticari araca çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Beyendik beldesinde ehliyetsiz ve alkollü sürücü E.D.’nin (26) kullandığı otomobil, hafif ticari araca arkadan çarptı. Kazada hafif ticari araçtaki Ali Berkin Akıncı (25) hayatını kaybetti, sürücüler yaralandı.

ABONE OL
Ünsal YÜCEL/EDİRNE, (DHA)

Kaza, saat 02.30 sıralarında Beyendik- İbriktepe kara yolunda meydana geldi. İbriktepe köyünden, Beyendik beldesi yönüne giden E.D. yönetimindeki 59 DJ 478 plakalı otomobil, aynı yöne giden G.Ö. idaresindeki 22 RH 498 plakalı hafif ticari araca arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle hafif ticari araç yoldan çıkarak takla attı. Kazada, sürücüler E.D. ve G.Ö. ile hafif ticari araçtaki Ali Berkin Akıncı yaralandı.

Yaralılar, ihbar üzerine gelen ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Akıncı, ilk müdahalesinin ardından Edirne’deki Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak Akıncı, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

( Üstteki Fotoğraf : Ali Berkin Akıncı)

Jandarma otomobil sürücüsü E.D.’nin ehliyetsiz ve 1.54 promil alkollü olduğunu belirledi. E.D., tedavisinin tamamlanmasının ardından gözaltına alındı.

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDI

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Beyendik beldesinde, kullandığı otomobilin hafif ticari araca arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada Ali Berkin Akıncı’nın ölümüne, sürücü G.Ö.’nün de yaralanmasına neden olan ehliyetsiz ve alkollü otomobil sürücüsü Erim Dibekli, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. Dibekli'nin bir süre önce trafik denetiminde alkollü yakalandığı ve bu nedenle aday sürücü belgesinin geri alındığı öğrenildi. Hayatını kaybeden Ali Berkin Akıncı’nın cenazesi ise ikindi vakti Saray Avluları Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Keşan Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Diğer Haberler

  1. Konya'da sağanak; cadde ve sokaklar suyla doldu
  2. HEP-SEN Genel Başkanı Şimşek: Sağlığın savunucuları olarak susmayı reddediyoruz
  3. Denizli merkezli dolandırıcılık operasyonunda 10 tutuklama
  4. Otomobilin çarptığı Kırgız anne ve bebeği yaralandı; hastanede kaçak göçmen oldukları ortaya çıktı
  5. Çalıntı otomobille gelip, motosiklet de çalan şüpheliler kamerada
  6. Kendisini bıçaklayanı 1 yıl sonra öldürdü
  7. Depremde Alpargün Apartmanı'nda ölen 96 kişinin yakınları: Bilirkişi seçilen üniversitemize güvenimiz tam
  8. Bursa'daki longoz ormanlarında kaybolan bisikletli, 4,5 saat sonra bulundu
  9. Üzerlerine inşaat demirleri devrilen 4 işçi yaralandı
  10. İstiklal Caddesi’nde 1 Mayıs sessizliği

© Copyright 2024

DHA