Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Esenyurt'ta otel yangını; mahsur kalanlar merdivenle tahliye edildi

Esenyurt'ta 4 katlı bir otelin çamaşırhanesinde çıkan yangın söndürüldü. Üst katlarda mahsur kalan müşteriler, itfaiye merdiveniyle tahliye edildi.

ABONE OL
Mehmet Kaan KURT / İSTANBUL, (DHA)

Yangın, saat 02.30 sıralarında Güzelyurt Mahallesi Fatih Caddesi’ndeki 4 katlı otelin çamaşırhane kısmında çıktı. Çamaşırhanedeki malzemelerin alev alması üzerine büyüyen yangının ardından yayılan yoğun duman, kısa sürede merdiven boşluğunu ve odaları kapladı. Durumu fark eden otel sakinleri koridorları duman kapladığı için aşağı inemeyerek pencerelere, balkonlara ve teras bölümüne sığındı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederken, mahsur kalanları tahliye etmek için çalışma başlattı. Terasta ve odalarında mahsur kalan müşteriler, merdivenle tek tek aşağı indirildi. Dumandan etkilenen 1 kişi, ambulansta sağlık kontrolünden geçirildi.

Yangın, itfaiyenin yaklaşık bir saatlik çalışmasıyla söndürüldü. Binadaki duman tahliye çalışmalarının tamamlanmasının ardından otel müşterileri yeniden odalarına alındı. Ekipler yangının çıkış nedenini belirlemek için inceleme başlattı.

Diğer Haberler

  1. Antalya'da orman yangını
  2. Diyarbakır’da öğrenci servisi ile otomobil çarpıştı: 19 yaralı
  3. Oğuzhan Uğur dahil 9 kişinin emniyetteki işlemleri sürüyor
  4. Haliç’te tur teknesi köprü ayağına çarptı; personel denize düştü: Arama çalışmaları sürüyor
  5. İstanbul'da bazı ilçelerde çekirge paniği
  6. Cilo Sat Dağı'nda kaybolan dağcının cansız bedenine ulaşıldı
  7. AFAD: Şırnak'ta kaybolan 2 kişi kurtarıldı
  8. 2 çocuk annesi, eşinin ödemediği kira borcu yüzünden evinden çıkarıldığını iddia etti
  9. Doç. Dr. Bağcı: Gelecekte şehirlerimiz sünger şehir anlayışıyla planlanmalı
  10. Türksat Gölbaşı Veri Merkezi'nin temeli 22 Temmuz'da atılacak

© Copyright 2026

DHA