Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Evin önünde kaybolan Miraç, gübre havuzunda ölü bulundu

Tokat'ın Almus ilçesinde sokakta oynarken kaybolan Miraç Kazan’ın (5), evin bahçesindeki gübre havuzunda cansız bedeni bulundu.

ABONE OL
Fatih YILMAZ/TOKAT, (DHA)-

Olay, dün saat 19.30 sıralarında Almus ilçesine bağlı Çevreli beldesinde meydana geldi. Ramazan Kazan, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak, oğlu Miraç’ın evin önünde oynarken kaybolduğunu bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma asayiş ve komando timleri sevk edildi. Ekipler tarafından beldede arama çalışması başlatıldı. AFAD, JÖH, istihbarat ve komando ekiplerinin de katıldığı arama çalışmalarında gece görüş özellikli teknik cihazlar da kullanıldı.

Ekipler, evin bahçesindeki büyükbaş hayvan gübrelerinin döküldüğü, yaklaşık 1,5 metre derinliğindeki havuzda Miraç’ın cansız bedenine ulaştı. Yapılan incelemelerin ardından Miraç Kazan'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Tokat Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

YAKINLARINI ZİYARETE GELMİŞ

Ramazan Kazan’ın Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde (GATA) temizlik görevlisi olarak çalıştığı, ve ailesini ziyarete geldiği belirtildi.

Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Diğer Haberler

  1. Bakan Ersoy: Turizm geliri ilk 6 ayda 25 milyar 746 milyon dolar oldu
  2. Emekli itfaiyeci evini yanmaktan kurtardı
  3. Maskeli kişinin silahlı saldırısında yaralandı
  4. MİA'dan 'Dünya Siyasetinde Teknopolitik Düzen Tartışmaları ve Türkiye' raporu
  5. Nusaybin'de mayınlı sınır hattında anız yangını
  6. Orman yangınlarında 65 bağımsız bölüm ağır hasar aldı
  7. Eski eşini çocukların gözü önünde 10 el ateş ederek yaralayan sanığın davası ertelendi
  8. 9 üründe tek tırnaklı eti tespit edildi
  9. Kerem Bürsin ifade vermek için adliyeye geldi
  10. TÜİK: Turizm geliri 2'nci çeyrekte azaldı

© Copyright 2026

DHA