Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Fatih'te 3 motosiklet çarpıştı: 1'i ağır 5 yaralı; kaza anı kamerada

Fatih'te seyir halindeki 3 motosikletin çarpıştığı kazada 1'i ağır 5 kişi yaralandı. Kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

ABONE OL
Soner HASIRCIOĞLU/İSTANBUL, (DHA)-

Kaza, saat 05.00 sıralarında İskenderpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sofular Caddesi'nde yeşil ışıkta bekleyip daha sonra kırmızı ışıkta geçen 34 DOS 187 plakalı motosiklet, Adnan Menderes Bulvarı'nda seyir halinde olan 41 ASK 298 plakalı motosiklet ile çarpıştı. Bu sırada arkadan gelen 34 MT 3573 plakalı motosiklet ise diğer iki motosiklete çarptı. 

Çarpışmanın şiddetiyle motosikletlerde bulunan 5 kişi yola savrularak yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Öte yandan kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Diğer Haberler

  1. Silivri Belediyesi'ne 'yolsuzluk' soruşturması: 17 gözaltı
  2. İstanbul Boğazı transit gemi geçişine kapatıldı
  3. Edirne İpsala Gümrük Kapısı'nda gerçekleştirilen operasyonda, 1 ton üzerinde uyuşturucu maddeleri ele geçirildi
  4. İstanbul Havalimanı'nda 20 milyon lira değerinde 22 kilogram uyuşturucuyla yakalandı
  5. İstanbul'da DEAŞ'a finans sağlayan şüphelilere operasyon: 8 gözaltı
  6. Silivri'de restoranda çıkan yangında 5 kişi dumandan etkilendi
  7. Bakırköy'de motosiklet aydınlatma direğine çarptı: 2 ölü
  8. Tekirdağ'da kimya fabrikasında patlama; 4 yaralı
  9. Kastamonu’da göçük altında kalan işçi öldü
  10. TIR’la çarpışan otomobil takla atıp karşı şeride geçti; 1 ölü, 2 yaralı

© Copyright 2026

DHA