Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Fatih'te yıkımı yapılan bina çöktü; 2 işçi yaralandı

Fatih'te kentsel dönüşüm kapsamında yıkımı yapılan binada meydana gelen kısmi çökmede iş makinesi operatörü ile bir işçi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

ABONE OL
Özgür EREN / İSTANBUL, (DHA)

Olay, saat 15.45 sıralarında Haseki Sultan Mahallesi Ahmet Hikmet Sokak'ta meydana geldi. Kentsel dönüşüm kapsamında yıkımı yapılan bina, çalışma sırasında kısmen çöktü. Çökme nedeniyle iş makinesi merdiven boşluğundan bir alt kata düştü.

İş makinesi operatörü ile bir işçi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yaralanan 2 kişiyi bulundukları yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılara olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Çökme sırasında bitişikteki binanın duvarında da hasar meydana geldiği öğrenildi. Bina, tedbir amacıyla kısa süreliğine tahliye edildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Diğer Haberler

  1. Rojin’in ailesinin avukatından 2 kişi için gözaltı ve DNA talebi
  2. 'Alihan Kuriş suç örgütü' soruşturmasında aranan şüpheli, Antalya'da yakalandı
  3. Manisa'da 735 tarihi eser ele geçirildi; 3 gözaltı
  4. DMM'den yanan ormanların yapılaşmaya açıldığı iddialarına ilişkin açıklama
  5. Elazığ’da fabrika yangını; ekipler müdahale ediyor
  6. Mezarlıkta kalan kadın, belediyenin misafirhanesine yerleştirildi
  7. Bakanlık yetkililerinden Ahıska Türkü ailelere ziyaret
  8. Aynı firmadan alınan yemekten yiyen 2 işletmedeki 41 kişi, hastanelik oldu
  9. Çanakkale'de kayıp Alzheimer hastası 2 gün sonra bulundu
  10. 'Terörsüz Türkiye' sürecini hedef alan hesaplara inceleme

© Copyright 2026

DHA