Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Gemi kazasında koca öldü, eşi kayıp

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Girne kenti açıklarında alabora olup, batan yolcu gemisinde bulunan Hüseyin Özdemir öldü, eşi Şerife Özdemir ise kayboldu.

ABONE OL
Mehmet OKUR/ SİLİFKE (Mersin), (DHA)-

Girne'den Mersin'in Taşucu Limanı'na gitmek üzere 30 Ağustos'ta öğleden sonra hareket eden katamaran tipi Türk yolcu gemisi, kısa süre sonra alabora oldu. Kazada 8 kişi yaşamını yitirdi, 241 yolcu kurtarıldı, kaybolan 20 yolcuyu arama çalışmaları ise sürüyor. Kazada hayatını kaybedenlerden birinin Mersin'in Silifke ilçesinden Hüseyin Özdemir olduğu ortaya çıktı. Gemiye birlikte bindiği eşi Şerife Özdemir'in ise kayıp olarak arandığı öğrenildi.

Cenazesi Mersin'e getirilen Hüseyin Özdemir'in yarın Silifke ilçesi Nuru Mahallesi'nde düzenlenecek cenaze töreni ile defnedileceği belirtildi. Öte yandan kazada kaybolan kişilerin bulunması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Diğer Haberler

  1. Muğla'da balıkçılar, 'Vira Bismillah' diyerek denize açıldı
  2. Hamamda fenalaşıp, hayatını kaybetti
  3. Mardin'de taşlı, sopalı ve bıçaklı kavga: 3 yaralı
  4. Yurt dışı çıkış yasağı bulunan sanal medya ünlüsü Kocabıyık, Kapıkule’de TIR dorsesinde yakalandı
  5. Cem Yılmaz taburcu edildi
  6. Kıbrıs'ta alabora olan gemide yaşamını yitiren Balyemez'in cenazesi uçakla Gaziantep'e getirildi
  7. FETÖ'nün güncel yapılanmasına operasyon: Kemal Batmaz'ın kızı ile 1 şüpheli tutuklandı
  8. Eski hakim Demiroğlu hakkındaki HSK dosyasının ayrıntıları ortaya çıktı
  9. Şile’de Ceyda'nın hayatını kaybettiği yolda yine motosiklet kazası; 1 ölü
  10. Çanakkale'de orman yangını

© Copyright 2026

DHA