Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İranlı turistler: İnternet kesintisi nedeniyle olup bitenden haberdar değiliz

İran’da 28 Aralık’ta başlayan protestolar günlerdir devam ederken, Türkiye’ye gelen İranlı turistler, ülkede yaşanan internet kesintileri ve iletişim sorunları nedeniyle gelişmelerden haberdar olmadıklarını söyledi.

ABONE OL
Gülay KUYUCU-Orhan AŞAN/VAN, (DHA)-

İran genelinde devam eden protestolarla birlikte, başkent Tahran başta olmak üzere, birçok kentte internet erişiminde ciddi problemler yaşandı. İran’a açılan Van’ın Saray ilçesindeki Kapıköy Gümrük Kapısı’nda ise giriş ve çıkışların her zamanki gibi normal seyrinde devam ettiği gözlendi.

İran’dan Türkiye’ye gelen turistler, ülkelerinde yaşanan internet kesintileri ve iletişim sorunları nedeniyle olup bitenleri takip edemediklerini belirterek, gelişmelerden haberdar olmadıklarını dile getirdi. Sınır kapısında genel olarak sakinlik yaşanırken, günübirlik bavul ticareti yapan vatandaşlar da geliş ve gidişlerde herhangi bir sorunla karşılaşmadıklarını belirtti.


Diğer Haberler

  1. Şırnak kent merkezi ile 2 ilçesinde eğitime kar engeli
  2. Malatya'da yüksek kesimlerde karla mücadele
  3. Adliye önündeki cinayetin davasında savcıdan, sanık avukat hakkında kırmızı bülten talebi
  4. İş yerindeki yangında mahsur kalan yavru köpek kurtarıldı
  5. Banka aracında görevli 2 personeli etkisiz hale getirip 30 milyon lirayı gasbettiler; 6 gözaltı
  6. Yeşim'in ölümünde delil kararttığı iddia edilen 2 polis hakim karşısına çıktı
  7. Husumetli olduğu 2 kişi tarafından pompalı tüfekle öldürüldü
  8. Tansu Çiller, tatil için Erciyes’te
  9. Foto muhabirleri Bahçeli'yi ziyaret etti
  10. Bakan Fidan, Suudi Arabistanlı mevkidaşı Faysal ile görüştü

© Copyright 2026

DHA