Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İstanbul'da iş insanını 'kredi limitini yükselteceğiz' diyerek dolandıran şüpheliler yakalandı

İstanbul’da kendilerini banka çalışanı olarak tanıtıp, 'kredi limitinizi yükselteceğiz' vaadiyle iş insanı Ü.E.’yi (44) 1 milyon 500 bin lira dolandıran 2 şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

ABONE OL
Ali AKSOYER/İSTANBUL, (DHA)-

İstanbul'da polise başvuran tekstilci iş insanı Ü.E., telefonla arayan kişiler tarafından dolandırıldığını belirterek şikayetçi oldu. Ü.E., polise verdiği ifadesinde, "Beni telefonla arayıp kendilerini banka çalışanı olarak tanıttılar. Kredi limitlerimi yükseltmek için 1 milyon 500 bin lirayı söyleyecekleri banka hesaplarına göndermemi istediler. Ben de inanarak parayı hesaba gönderdim. Ancak daha sonra bankayı aradığımda dolandırıldığımı anladım" dedi.

2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

İhbar üzerine çalışma başlatan Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, paranın havale edildiği hesabın sahibi M.Y.’yi (37) gözaltına aldı. Şüphelinin ifadesi doğrultusunda çalışmalarını sürdüren polis, paranın aktarıldığı ikinci hesabın sahibi Ş.B.K.’yı (26) da yakalayarak gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulanan şüpheliler, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diğer Haberler

  1. Sahte otomobil yedek parça sitesi ile dolandırıcılığa suç duyurusu
  2. 'Geleceğin Havacılık Ekosisteminde Türkiye Malezya İş Birliği' konferansı tamamlandı
  3. İstanbul Valisi Gül, 23 Nisan'da koltuğunu 2'nci sınıf öğrencisi Asmin Ayşe Aslan'a devretti
  4. Rektörlük makamını devralan çocuklardan ‘Kartal Dansı’
  5. İstanbul Valiliği: Ataşehir Belediye başkan vekili seçimi 30 Nisan'da yapılacak
  6. Yurt dışı programında usulsüzlük yaptığı öne sürülen okul müdürü görevden alındı
  7. Sarıyer’de 2018’den beri aranan cinayet hükümlüsü yakalandı
  8. Taksim’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreni
  9. Siyasilerden '23 Nisan' mesajı
  10. Temsili İstanbul İl Sağlık Müdürü Atkaya'nın ilk talimatı 'Çocuk Akademisi' kurulması oldu

© Copyright 2026

DHA