Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İzmir’de kavşakta motosikletle otomobil çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

İzmir’in Aliağa ilçesinde, kavşakta otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü makine mühendisi Ahmet Oğuzcan Şimşek (31) hayatını kaybetti. Yaralanan otomobil sürücüsü G.Y. ve yanındaki N.G. ise hastanede tedaviye alındı.

ABONE OL
Tekin GÜRBULAK/İZMİR, (DHA)

Kaza, saat 00.00 sıralarında Siteler Mahallesi’nde meydana geldi. 101 Evler'den Hürriyet Caddesi yönüne giden Ahmet Oğuzcan Şimşek yönetimindeki 35 CRJ 554 plakalı motosiklet, kavşakta G.Y. yönetimindeki 35 APM 730 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Şimşek, otomobil sürücüsü G.Y. ve yanındaki N.G. yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Aliağa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Ahmet Oğuzcan Şimşek, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. N.G. ise ilk müdahalenin ardından Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Ahmet Oğuzcan Şimşek’in cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak Kemalpaşa ilçesine götürülüp, toprağa verildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Diğer Haberler

  1. Polisten kaçan alkollü ve ehliyetsiz sürücüye 490 bin lira ceza
  2. Başkale’de 6,4 milyon TL’lik kaçak eşya ele geçirildi
  3. Van'da 3 milyon 150 bin TL değerinde kaçak gıda ele geçirildi
  4. Eşini, alacakları araç nedeniyle çıkan tartışmada vurmuş
  5. Öğretmene, anaokulu öğrencisine şiddetten adli para cezası
  6. Kaybolan Alzheimer hastası sarp arazide, termal kameralı dronla bulundu
  7. Denizcilik Genel Müdürlüğü'nden 'Hürmüz Boğazı' açıklaması
  8. Bakanlıktan yaşlılara yönelik projelere 105,6 milyon lira destek
  9. Beyoğlu’nda üniversitede bıçaklanan Serhan hayati tehlikeyi atlattı: Bu kasten öldürmeye teşebbüstür
  10. Komşuların gürültü tartışması: 7 gözaltı

© Copyright 2026

DHA