Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kavgada komşusu 2 kadını yaraladı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde komşular arasında çıkan kavgada biri bıçakla, diğeri darp sonucu 2 kadın yaralandı. Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

ABONE OL
Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (BURSA), (DHA)-

Olay, saat 16.00 sıralarında Orhaniye Mahallesi Hafız Mehmet Doğru Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Cesur E. (25) ile komşuları Gözde A. (31) ve Nazlıcan K. (24) arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada Cesur E., elindeki bıçak ve sopayla iki kadına saldırdı. Nazlıcan K. kollarından ve yüzünden bıçakla yaralanırken, Gözde A. ise sopayla darbedildi. Şüpheli olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Diğer Haberler

  1. Motosikletiyle istinat duvarına çarpan Batuhan öldü
  2. Kardeşlerin silahlı kavgası; 1 ağır yaralı
  3. Önünü kesen kişiler tarafından kalbinden bıçaklanan müzisyen öldü
  4. DMM'den 'araç içinde telefon tutucu ve koku yasaklandı' iddialarına ilişkin açıklama
  5. Fatih'te çöken binaların enkazından çıkarılan 2 yaralı taburu edildi
  6. Altın fiyatlarındaki düşüş Kapalıçarşı'da yoğunluk oluşturdu
  7. Edirne’de Balkan Şehitlerini Anma Günü’nde yerli ve milli savunma sistemleri sergilenecek
  8. Kapı koluna asılı bulunan Havin’in eşine ağırlaştırılmış müebbet istemi
  9. Yapımcı Erol Köse Sarıyer'de 16’ncı kattan düşerek hayatını kaybetti
  10. Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney hakkında 31 yıla kadar hapis talebi

© Copyright 2026

DHA