Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Küçükçekmece’de kafedeki silahlı saldırıda ağır yaralanan 2 kişi hayatını kaybetti

Küçükçekmece'de bir kafeye gelen motosikletli şüpheli, oyun oynayan Bayram Karaca'ya (35) ve kaçtığı sırada merdivenlerde karşılaştığı işletme sahibi Cumali Kan'a (34) silahla ateş açtı. Ağır yaralanan Kan, kaldırıldığı hastanede olay günü yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Karaca ise tedavi gördüğü hastanede 10 gün sonra hayatını kaybetti. şüphelileri yakalama çalışmaları sürüyor.

ABONE OL
Vehbi DEMİR - Altunay TUGA / İSTANBUL, (DHA)

 

Olay, 13 Ağustos perşembe günü saat 21.30 sıralarında Fatih Mahallesi Altın Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre bir kafeye gelen motosikletli şüpheli, binanın üst katında oyun oynayan müşteri Bayram Karaca'ya belinden çıkardığı silahla ateş açtı. Şüpheli, kaçtığı sırada merdivenlerde karşılaştığı işletme sahibi Cumali Kan'a da ateş ederek olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralanan 2 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

10 GÜN SONRA HAYATINI KAYBETTİ

Hastaneye kaldırılan Cumali Kan, doktorların tüm müdahalelerine rağmen olaydan yaklaşık 1 saat sonra hayatını kaybetti. Hastanenin yoğun bakım ünitesinde 10 gün boyunca yaşam mücadelesi veren Bayram Karaca da kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

 

TOPRAĞA VERİLDİLER

Otopsi işlemleri tamamlanan cenazeler Adli Tıp Kurumu'ndan yakınları tarafından teslim alındı. Bağcılar Göztepe Mahallesi'nde cenaze namazı kılınan Cumali Kan toprağa verildi. Bayram Karaca ise Küçükçekmece Akşemsettin Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Polis ekiplerinin şüphelileri yakalamak için başlattığı çalışmaların sürdüğü öğrenildi.




Diğer Haberler

  1. Gebze'de orman yangını
  2. Patrik Bartholomeos, Erdek’te ayin yönetti
  3. Leros’ta rahatsızlanan Türk genci deniz ambulansıyla Bodrum’a getirildi
  4. Kuzenini ve onun 4 yaşındaki oğlunu tüfekle yaralayan şüpheli yakalandı
  5. Bakan Kacır: Kendi milli uçak gemimizi geliştiriyoruz
  6. Gaziosmanpaşa'da 4 katlı binadan yükselen alevler yandaki 2 apartmana sıçradı
  7. Sultanbeyli'de çalışma sırasında işçiler çatının altında kaldı: 1'i ağır 2 yaralı
  8. Sanal medya hesabından kamu görevlisine hakarete soruşturma
  9. 73 orman yangınına ilişkin soruşturmalarda 12 şüpheli tutuklandı
  10. Aile Bakanlığı'ndan ailelere ücretsiz danışmanlık desteği

© Copyright 2026

DHA