Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kuyumcuya sahte altın satmak isteyen 3 kişi tutuklandı

Konya'nın Akşehir ilçesinde kuyumcuya sahte gram altın satmak isterken polis tarafından suçüstü yakalanan E.S., C.A. ve H.G., tutuklandı.

ABONE OL
Salih BÜYÜKSAMANCI/KONYA, (DHA)

Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3 kişinin Manisa'dan Konya'ya sahte altın getirip, piyasaya süreceği bilgisini aldı. Çalışma başlatan ekipler, şüphelilerin E.S., C.A. ve H.G. olduğunu belirledi. Akşehir ilçesine geldiği tespit edilen şüpheliler, ekipler tarafından takibe alındı. 3 kişi, bir kuyumcuya sahte gram altın satmak isterken suçüstü yakalandı. Şüphelilerin üzerinde ve otomobilde yapılan aramada; toplam 9 sahte gram altın ile 10 bin 160 TL ele geçirildi.

ALTIN DİYE BAKIR SATMAYA ÇALIŞMIŞLAR

Ele geçirilen altınlar, altın imalatı yapan bir kuyumculuk tarafından analiz edildi. İncelemede; ürünlerin yüzde 63 oranında bakır, yüzde 36 oranında çinko içerdiği ve herhangi bir maddi değerinin bulunmadığı tespit edildi. Gözaltına alınan 3 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Diğer Haberler

  1. Güngören'de 16 yaşındaki kızın babasını öldürmesine ilişkin davada sanıklar hakim karşısında
  2. AYM Başkanı Özkaya: Eylül ayında yapay zekayı hayata geçirmeyi hedefliyoruz
  3. Hasan Ali Yücel, mezarı başında anıldı
  4. Maltepe'de uyuşturucu ticareti yapan 3 şüpheli yakalandı
  5. Karabük’ün yüksek kesimlerinde kar etkili oldu
  6. Sanal medya ünlüsü Özlem ve Tayyar Öz’ün yurt dışı çıkış yasağı kaldırıldı
  7. Edirne merkezli 6 ilde yasa dışı bahis operasyonunda 6 gözaltı
  8. MSB: 2 adet F-16 savaş uçağımız 9’uncu Ana Jet Üs Komutanlığı-Balıkesir’den aynı anda kalkış yapmıştır
  9. 5 yıldır sadece 'evet, hayır' diyebiliyordu şimdi sohbet ediyor
  10. Tartışma sırasında 2 bacağından tabanca ile vuruldu

© Copyright 2026

DHA