Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Lastiği patlayan otomobil, şarampole yuvarlandı; 1 ölü, 1 yaralı

Adana'da lastiği patlaması sonucu kontrolden çıkıp, refüjdeki beton bariyere çarpan otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada sürücü Ömer Faruk Şen (23) öldü, annesi Seyhan Şen ise yaralandı.

ABONE OL
Gökhan KESKİNCİ/ ADANA, (DHA)- A

Kaza, saat 23.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Bahçeşehir Mahallesi'nde meydana geldi.

Ömer Faruk Şen yönetimindeki 01 BEN 398 plakalı otomobil, iddiaya göre lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkıp, önce refüjdeki beton bariyere çarptı, ardından savrularak şarampole yuvarlandı.

Ömer Faruk Şen ve yanındaki annesi Seyhan Şen, yaklaşık 60 metre yuvarlanan otomobilden fırladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, İtfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Şarampolde yuvarlanıp, bir apartmanın bahçesine düşen otomobilin altında kalan sürücü Ömer Faruk Şen, itfaiye erlerinin çalışmasıyla aracın altından çıkarıldı.

Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Şen'in hayatını kaybettiği belirlendi. Kaza sırasından araçtan fırlayıp yaralanan Seyhan Şen ise ambulans ile Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Polisin kaza yerinde yaptığı incelemenin ardından Şen'in cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürüldü.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Diğer Haberler

  1. Kayseri'de 1,2 kilo uyuşturucu ile yakalanan 3 şüpheli tutuklandı
  2. Manisa’da uyuşturucu operasyonu: 7 kişi tutuklandı
  3. Şereflikoçhisar Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan bilişim yoluyla dolandırıcılığa karşı mücadele
  4. Bodrum’da yağış uyarısının ardından okullara 1 gün ara verildi
  5. İzmir’de suç örgütüne operasyon: 7 şüpheli gözaltında
  6. Silivri'de zincirleme trafik kazası: 5 yaralı
  7. Kars’ta kara saplanan öğrenci servisi kurtarıldı
  8. Hatay'da öğrenci servisi ile otomobil çarpıştı: 15 yaralı
  9. Kastamonu'da saman yüklü kamyon devrildi: 2 yaralı
  10. Kontrolden çıkan kuru beton tankeri refüje devrildi; 1 yearalı

© Copyright 2026

DHA