Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Malatya'da nişan merasiminde 46 kişi zehirlendi

Malatya'da bir düğün salonunda nişan merasimine katılan 46 kişi, klimadan sızdığı öne sürülen gazdan zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

ABONE OL
Recep BAĞDAT/MALATYA,(DHA) -

Olay, saat 21.00 sıralarında Orduzu Mahallesi'nde bir düğün salonunda meydana geldi. Salonda eğlence esnasında davetliler arasından mide bulantısı ve kusma şikayeti ile hastaneye başvuranların olması nedeni ile eğlencenin düzenlendiği salona tedbir amaçlı sağlık, polis, itfaiye ekipleri sevk edildi.

Hastaneye başvuran davetliler, zehirlendikleri şüphesiyle tedaviye alındı. Salon içerisinde yapılan incelemeler sonucunda davetlilerin klimalardan sızan gazdan etkilendikleri iddia edildi. Farklı şikayetlerle hastaneye başvuran ve merasime katıldıkları tespit edilen 46 kişinin tedavileri devam ederken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Diğer Haberler

  1. Malatya'da bıçaklı kavga; 2'si ağır 3 yaralı
  2. Bursa'da otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı; 2 yaralı
  3. Samsun'da üzerine pirinç çuvalları devrilen işçi hayatını yitirdi.
  4. Şişli'de çöp konteynerinde başı olmayan kadın cesedi bulundu
  5. Balıkçılar, denizde dalgıç kıyafetli erkek cesedi buldu
  6. Bingöl’de karla mücadele ekibine saldırı; iş makinesinin camları kırıldı
  7. 107 suç kaydı bulunan şüpheli, bazanın altında yakalandı
  8. Samsun'da 4 aracın karıştığı kaza; 1 ölü, 3 yaralı
  9. Mehmetçiğin karlı arazide gece eğitimi
  10. Keltepe Kayak Merkezi’nde hafta sonu yoğunluğu

© Copyright 2026

DHA