Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sarıyer’de kız yurdunun çamaşırhanesine giren şüpheli yakalandı

Sarıyer’de üniversitenin kız öğrenci yurdunun çamaşırhanesine giren M.K. (28), güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı.

ABONE OL
Doğan Can CESUR / İSTANBUL (DHA)-

Olay, dün saat 20.15 sıralarında Sarıyer'de üniversitenin yurduna bir kişinin girdiğini görenler güvenlik görevlilerine haber verdi. Güvenlik, polis durumu polis ekiplerine bildirdi. Yurt vardiya şefi ile görüşen polis ekipleri, 25-30 yaşlarında bir erkeğin kız yurdunun çamaşırhane kısmında uygunsuz şekilde görüldüğünü öğrendi. Gözaltına alınan şüphelinin M.K. olduğu öğrenildi.

Şüphelinin daha önceden 1 suç kaydı olduğu ve hakkında kayıp ihbarı yapıldığı belirtildi. Emniyette işlemleri süren şüphelinin 'hayasızca hareketler', 'konut dokunulmazlığının ihlali' ve 'özel hayatın gizliliğini ihlal' suçlarından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Şüphelinin yurda nasıl girdiği bilinmezken polisin olaya ilişkin incelemesinin sürdüğü belirtildi. 



Diğer Haberler

  1. Polislere yönelik alaycı ifade kullanarak görüntü çeken şüpheliler adliyeye sevk edildi
  2. Esenyurt'ta telefonda kendisini polis olarak tanıtıp 2 milyon 140 bin lira dolandırdı
  3. Motosiklet sürücüsünün sırt çantasından 8 kilo kaçak saf altın çıktı
  4. 15 yaşındaki tetikçi, PVC ustasını öldürmeye konumla gitmiş
  5. Beşiktaş'ta araç kiralama şirketinde 14 aracın kundaklanmasıyla ilgili 11 kişi gözaltına alındı
  6. İzmir'de 3 polisin şehit olduğu saldırı ile ilgili dava başlıyor
  7. Hatay'da şiddetli yağış; yollar göle döndü, evleri su bastı
  8. MSB:10 PKK’lı terörist daha teslim oldu
  9. Akın motosiklet kazasında bacağını kaybetti, hayırseverler 450 bin liralık protezle yürümesini sağladı
  10. Kaza yapan alkollü ve ehliyetsiz sürücüye 111 bin TL ceza

© Copyright 2026

DHA