Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sarıyer'de öğretmene saldıran veli: Tam olarak nereye vurduğumu hatırlamıyorum

Sarıyer'de Prof. Dr. Ali Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu'nda oğlunun sınıf öğretmeni Necla Ö.'yü yumruklayarak darbettiği gerekçesiyle "Kasten yaralama" suçundan tutuklanan Ali Ç.'nin ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli baba Ali Ç. "Çocuğumun yanımda ağlamasından dolayı anlık kızgınlık ve ebeveynlik duygusuyla Necla hocaya vurdum. Tam olarak nereye vurduğumu hatırlamıyorum. Sonra okul dışına çıktım. Çok pişmanım" dedi.

ABONE OL
Özden ATİK / İSTANBUL, (DHA)

Sarıyer'de Prof. Dr. Ali Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu'nda oğlunun öğretmeni Necla Ö'yü koridorda yumrukladığı anlar güvenlik kamerasına yansıyan Ali Ç. dün gözaltına alınmıştı. Şüpheli baba Ali Ç. Çayırbaşı Şehit Emrah Taşdemir Polis Merkezi'nde verdiği ifadesinde, dijital arşiv personeli olduğunu belirterek öğretmen Necla Ö.'den daha önce "Kötü muamele" konusuyla şikayetçi olduğunu iddia etti. Bu şikayetiyle ilgili 25 Nisan'da müffettişlerle görüşmekteyken eşinin arayarak okulun hizmetlisinin oğlu ile sıkıntı olduğunu söylediğini, bunun üzerine okul hizmetlisini arayıp durumu sorduğunda oğlunun atak geçirdiğini, öğretmenlerin yukarıya almaya çalıştığını, fakat oğlunun çıkmak istemediğini, bunun üzerine oğlunun sesini duymak amacıyla telefona istediğini, oğlunun da "Baba çabuk gel. Beni bir odaya kapattılar. Ben de kaçtım. Beni tekrardan odaya kapatmaya çalışıyorlar, bana müdür, Necla hoca ve Sümeyra hoca birşeyler imzalatmaya çalışıyor. Çabuk gel, yetiş" dediğini bu konuşma sonrasında okula gittiğini anlattı.

"ÇAY BARDAĞIYLA GÜLEREK GELİYORDU"

Çocuğunun müdürün odasında olduğunu öğrenince oraya doğru giderken oğlunun yanına panik halde ağlayarak geldiğini söyleyen Ali Ç. oğlunu sakinleştirmeye çalıştığını, oğlunun "Baba buradan çabuk çıkalım, eve gidelim" dediğini, ne yaşandığını sorunca oğlunun korkusundan aynı şeyleri tekrarladığını ifade etti. Oğlunu alarak müdürün odasına yürüdüğü sırada, koridorun karşısında şikayetçi Necla hocanın elinde çay bardağıyla gülerek geldiğini, "Beni şikayet etmenin bedelini ödeyeceksiniz" dediğini ifade eden şüpheli Ali Ç. "Ben de o an istem dışı çocuğumun yanımda ağlamasından dolayı anlık kızgınlık ve ebeveynlik duygusuyla Necla hocaya vurdum. Tam olarak nereye vurduğumu hatırlamıyorum. Sonra okul dışına çıktım. Çok pişmanım. Sinir harbiyle vurdum. Hem şahsın tahrik edici eylemlerinden, hem de babalık içgüdüsüyle yaşadım." dedi.

TUTUKLANDI

Savcılıkça, şikayetçi Türkçe öğretmeninin olay günü öğrencisi E.S.Ç'yi okul davranışlarıyla ilgli olarak velisini görüşmeye davet ettiği, okula gelen şüpheli Ali Ç'nin koridorda gördüğü öğretmenin yüzüne yumrak atarak darp ettiği, suçun vasıf ve mahiyeti, delil durumu dikkate alınarak "Kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten yaralama" suçundan tutuklanmasını talep etti. İstanbul Nöbetçi Sulh Hakimliğine çıkarılan şüpheli Ali Ç. tutuklandı.

Diğer Haberler

  1. Okuldan atılan kız öğrenci silahla okulun kapısına gelip havaya ateş açtı; gözaltına alındı
  2. Rekabet Kurulu'ndan, META'ya 335,7 milyon lira idari para cezası
  3. Beton mikseri ile minibüs çarpıştı: 8 ölü, 11 yaralı
  4. Otobüsün altında kalan kadının öldüğü kazanın görüntüsü ortaya çıktı; 'Görmedim' diyen şoför serbest
  5. Polis aracından atladı, 12 gün sonra hastanede öldü
  6. Fatih’te Filistin’e destek yürüyüşü düzenlendi
  7. Bayrampaşa'da cinayet: Eski ortağına kurşun yağdırdı
  8. Dağ yoluna terk edilen 2 günlük kız bebeğe hemşireler 'Gülen' ismini verdi
  9. Esenler'de 5 aracın karıştığı zincirleme kaza: Trafik durma noktasına geldi
  10. Bakan Kacır: Ülkemizi 'Bölgesel batarya üretim üssü' haline getirmeyi amaçlıyoruz

© Copyright 2024

DHA