Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Selamlarını almadığı gerekçesiyle bacağından bıçakladılar

Antalya'da sahilde yürüyüş yapan Ali Orhan Onat (70), selamlarını almadığı gerekçesiyle A.K. (17) ile E.B. (16) tarafından bacağından bıçaklandı.

ABONE OL
Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)-

Olay, saat 16.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Meltem Mahallesi'nde bulunan Beach Park yürüyüş alanında meydana geldi. Sahil bandında yürüyüş yapan Ali Orhan Onat'ın yanına gelen A.K. ile E.B., iddiaya göre selam verdi. A.K. ile E.B., selamlarını almadığı gerekçesiyle Onat'a tepki gösterip, küfretti. Bunun üzerine Onat, “Hanginiz küfretti" diye sordu. Cevap alamayan Onat, “O zaman ettiğiniz küfür sizsiniz" diyerek, yoluna devam etti. A.K. ile E.B., arkasından gittikleri Onat’ı sağ bacağından bıçaklayıp kaçtı. Bıçak darbesiyle yere yığılan Ali Orhan Onat'a ilk müdahaleyi çevredekiler yaptı. Olayı görenlerin ihbarıyla bölgeye ekipler sevk edildi.

Beach Park ve çevresindeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, eşkalini belirlediği 2 şüpheliyi kısa sürede yakaladı. A.K. ile E.B. olayı gerçekleştirdiklerini kabul etmezken, Ali Orhan Onat ise şüphelilerin yakalanan kişiler olduğunu söyledi. Ekipler, kaçarken olayda kullanılan bıçağı Beach Park içerisine attıklarını söyleyen gençlerden birini yanlarına alarak, ormanlık alanda arama yaptı. Ancak tüm aramalara rağmen bıçak bulunamadı. Şüpheliler A.K. ile E.B. polis merkezine götürüldü.

Hastaneye götürüldüğü sırada olayı anlatan Ali Orhan Onat, “Selam verdiler. Selamı içimden verdim. Küfrederek 'Neden selam almıyorsun' dediler. Ben de 'Hanginiz küfrediyor' dedim. İkisi de hiçbir şey söylemeyince 'O küfrü eden sizsiniz' dedim. Ondan sonra arkamdan gelip beni bıçaklayıp kaçtılar" dedi.

Diğer Haberler

  1. Baba olduğu gün cezaevine gönderildi
  2. Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem
  3. Fenerbahçe'li futbolcu Nelson Semedo’nun eşi trafik kazası geçirdi
  4. Doğal gaz borusunu kesip patlamaya neden olmuştu; hakkında istenen ceza belli oldu
  5. Isparta'da 33 şeker planörü ve 2 Arap tavşanı ele geçirildi
  6. Annesiyle yaşadığı evde boğazından bıçaklanmış halde bulunan kadın öldü
  7. Samsun’da çöpten elde edilen ısıyla seralarda çiçek üretiliyor
  8. İki otomobil çarpıştı; 6 yaralı
  9. İstanbul Tabip Odası Başkan Adayı Uzun: Sonuç üreten bir kurum olmalıdır
  10. Eşini ve iki kızını öldüren polis hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet talebi

© Copyright 2026

DHA