Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Tartıştığı kişiyi öldürdü; 11 yıl önce de eniştesini öldürmüş

Muğla'nın Menteşe ilçesinde çıkan tartışmada tüfekle vurulan Halil Korkut (44), hayatını kaybetti. Olayın ardından saklandığı mezarlıkta yakalanan Coşkun K.'nin (35), 11 yıl önce de eniştesini öldürdüğü, yakın zamanda da tahliye olduğu belirtildi.

ABONE OL
Cavit AKGÜN/MUĞLA, (DHA)-

Olay, saat 01.00 sıralarında Menteşe'nin Yılanlı mevkisindeki bir restoranda meydana geldi. Coşkun K. ile Halil Korkut arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile Coşkun K., yanında bulunan tüfekle Korkut'a ateş etti. Korkut, vücuduna isabet eden saçmalarla yaşamını yitirdi. Olayın ardından 48 AHT 851 plakalı araçla kaçan Coşkun K., yaklaşık bir saat sonra Şenyayla Mezarlığı'nda suç aleti tüfekle birlikte yakalandı.

(Fotoğrafta: Halil Korkut)

Olayla ilgili soruşturma sürürken, Coşkun K.'nin 11 yıl önce sobadan sızan gazdan zehirlenip, hayatını kaybeden ablasının ölümünden sorumlu tuttuğu eniştesi Aytekin Köse'yi sokak ortasında göğsüne 2 el ateş ederek öldürdüğü, yakın zamanda da cezaevinden tahliye olduğu belirtildi.


(Fotoğrafta: Coşkun K.)

Diğer Haberler

  1. Belediye başkanı bıçaklı saldırı; oğlu arbedede yaralandı
  2. İBB'ye yönelik 'Yolsuzluk' davasında 63’üncü duruşma
  3. Bursa'da firari 3 hükümlü, operasyonla yakalandı
  4. Muğla merkezli 3 ilde terör operasyonu: 17 gözaltı
  5. Güngören’de 'riskli' raporu verilen binanın mührünü kırıp içeri girdiler: Yıkılabilir
  6. Tanju Özcan'ın da aralarında bulunduğu 19 sanığın yargılandığı davada 2'nci gün
  7. Kırıkkale'de yolcu otobüsü devrildi: 1 ölü, 40 yaralı
  8. Nevşehir’de tartıştığı ağabeyinin evini yaktı
  9. Bursa'da asayiş denetlemesinde aranan 4 şüpheli yakalandı
  10. Bursa'da fabrika bahçesinde çıkan yangın büyümeden söndürüldü

© Copyright 2026

DHA