Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Yeniköy Kemerköy Enerji'de üst yönetimde iki önemli atama

Türkiye'nin yerli kaynaklarla elektrik üretiminde faaliyet gösteren Yeniköy Kemerköy Enerji'de üst yönetim kadrosu güçlendirildi. Ahmet Eyidoğan Genel Müdür, Süleyman Can ise Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve getirildi.

ABONE OL
MUĞLA,(DHA)-

Yeniköy Kemerköy Enerji'de üst yönetimde iki önemli atama gerçekleştirildi. Şirketin İşletmeler ve Yatırımlar Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Eyidoğan Genel Müdürlük görevine atanırken, enerji sektöründe yaklaşık 30 yıllık deneyime sahip Süleyman Can da Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı oldu.

(Fotoğrafta: Süleyman Can)

15 Haziran itibarıyla Genel Müdür olarak göreve başlayan Ahmet Eyidoğan, Uludağ Üniversitesi Elektronik Mühendisliği Bölümü'nden mezun olduktan sonra enerji sektöründe çeşitli görevlerde bulundu. Eren Holding, Zorlu Holding, Çebi Enerji ve Enerjisa'da santral işletmeciliği alanında yöneticilik yapan Eyidoğan, 2015 yılında katıldığı Yeniköy Kemerköy Enerji'de İşletmeler Direktör Yardımcılığı, İşletmeler Direktörlüğü ve İşletmeler ve Yatırımlar Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinin ardından Genel Müdürlük görevine getirildi.

(Fotoğrafta: Ahmet Eyidoğan)

Şirketin Mali İşler Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan Süleyman Can ise kariyerine 1997 yılında Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.'de başlayan Can, muhasebe, finans ve mali yönetim alanlarında çeşitli görevlerde bulundu. Son olarak Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) Mali ve İdari İşler Direktörü olarak görev yapan Can'ın, 16 Temmuz itibarıyla Yeniköy Kemerköy Enerji'deki yeni görevine başlayacağı bildirildi.

Yapılan atamalarla şirketin operasyonel ve finansal yönetim yapısının daha da güçlendirilmesinin hedeflendiği belirtildi.

Diğer Haberler

  1. WhiteBIT TR, Kripto Karnavalı etkinliğini duyurdu
  2. ‘Akkuyu NGS bölgenin ekolojik hafızasını oluşturacak’
  3. SANKON Genel Başkanı Cevahiroğlu: Üçlü savunma anlaşmasını tarihi bir adım olarak değerlendiriyoruz
  4. Temmuzda en yüksek aylık reel getiri mevduat faizinde oldu
  5. TÜİK: İnşaat maliyeti haziranda arttı
  6. TÜİK: Sanayi üretimi yıllık yüzde 1,4 azaldı
  7. Erdemir, 2026’nın ilk yarısında net karının 201 milyon dolar olduğunu duyurdu
  8. 'İnternet servis sağlayıcılarına şikayetler 2023’e göre yüzde 58 arttı'
  9. Petkim Genel Müdürü Mirzayev: Türkiye önemli fırsatlar sunuyor
  10. Bakan Bolat: Habur Gümrük Kapımızda 2026'nın günlük TIR çıkış rekorunu kırdık

© Copyright 2026

DHA