Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Zeytinburnu’nda siteye bırakılan kargo paketi patladı: 2 yaralı

Zeytinburnu’nda bir sitenin danışma noktasına bırakılan kargo paketi, henüz bilinmeyen nedenle patladı. Danışmada bulunan 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

ABONE OL
Baran AKKAYA / İSTANBUL, (DHA)-

Olay, saat 14.30 sıralarında Kazlıçeşme Mahallesi’nde bulunan sitede meydana geldi. İddiaya göre, site girişindeki danışma noktasına kargo görevlisi tarafından bırakılan paket, kısa süre sonra patladı.

Patlama üzerine olay yerine polis, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Danışmada bulunan H.A. ve H.B., patlamanın ardından hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye götürüldü. Patlamanın yaşandığı site çevresi ekipler tarafından güvenlik şeridiyle kapatılırken, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışma yaptı. Patlamanın nedenine ilişkin bir açıklama yapılmadı.




Diğer Haberler

  1. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda kar yağışı tedbirleri
  2. Kartal'da seyir halindeki İETT otobüsü binanın duvarına çarptı: 6 yaralı
  3. THY yolcularının memnuniyet oranı yüzde 91'e ulaştı
  4. Rize’de yol kontrolünde bandrolsüz sigara ve alkol ele geçirildi
  5. İç çamaşırı ve botunun içine uyuşturucu saklayan 2 şüpheli tutuklandı
  6. Kayseri’de erkek arkadaşını bıçakla öldürdü
  7. Jandarmanın bulduğu alzheimer hastası, 'Ayaklarım çamur' diye ekip aracına binmek istemedi
  8. THY, olumsuz hava koşulları nedeniyle 54 seferini iptal etti
  9. Eğitime 'kar' engeli
  10. İstanbul'da okullar 1 gün süreyle tatil edildi

© Copyright 2026

DHA