Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

BtcTurk, Vadi Açıkhava’nın ana sponsoru oldu

Finansal teknoloji şirketi BtcTurk, Vadi Açıkhava’nın ana sponsoru oldu. Yerli ve yabancı sanatçıların sahne alacağı konserlerle bu yaz eğlencenin merkezi olacak BtcTurk Vadi’de perde 31 Mayıs’ta Melike Şahin konseriyle açılacak.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) - 

BtcTurk, Vadi Açıkhava sahnesinin ana sponsoru oldu. 31 Mayıs tarihinde başlayacak konserlerle birlikte BtcTurk Vadi, sanatseverlerin vazgeçilmez adresi olmayı hedefliyor.

Kültür sanat alanında Türkiye’nin en önemli etkinlik mekanlarından biri olan Vadi Açıkhava mekanının ismi bu yıldan itibaren BtcTurk Vadi olacak. Atlantis Yapım, SM Production, Turuncu Partners ve Vadistanbul iş birliğiyle BtcTurk Vadi’de etkinlik takvimi boyunca yerli ve yabancı çok sayıda sanatçı sahne alacak. BtcTurk üyeleri tüm konser biletlerinde yüzde 10’luk indirimden faydalanacak. Ayrıca BtcTurk Hisse ve BtcTurk Kripto’nun sosyal medya hesaplarını takip edenler, yapılacak yarışmalarla heyecanla takip edilen konserler için de hediye bilet kazanabilecek.

ÖZGÜR GÜNERİ: TOPLUMA DEĞER KATAN PROJELERİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDİYORUZ

Yapılan sponsorluk anlaşmasına ilişkin açıklamalarda bulunan BtcTurk CEO’su Özgür Güneri, “Marka olarak topluma değer katan projelere destek vermeyi sürdürüyoruz. 2019 yılından bu yana İstanbul’un en çok sevilen konser alanlarından biri olan Vadi Açıkhava’ya ana sponsor olmaktan mutluyuz. Kültür ve sanatın toplum üzerindeki birleştirici ve iyileştirici gücü ile sanatı ve sanatçılarımızı desteklemekten dolayı memnuniyet duyuyoruz” dedi.

SEZON MELİKE ŞAHİN’LE AÇILIYOR

BtcTurk Vadi’de sezon 31 Mayıs tarihindeki Melike Şahin konseriyle başlayacak. Ersay Üner’in Taverna Şarkıları lansman konseri de yine 2 Haziran’da BtcTurk Vadi sahnesinde olacak. Haziran ayı boyunca Türkiye’nin en sevilen grup ve şarkıcıları KÖFN, Simge, Adamlar ve Redd Senfonik konserleriyle birlikte BtcTurk Vadi sanatseverlerle dolup taşacak.

2019 yılından bu yana yüz binlerce sanatseveri ağırlayan İstanbul’un en büyük kalıcı açık hava sahnesi olan konser alanı bu yıl BtcTurk Vadi adıyla misafirlerini ağırlayacak. 3 bin 100 kişinin etkinliği takip edebildiği BtcTurk Vadi, restoranların ve mağazaların da olduğu Vadistanbul Alışveriş Merkezi’nde yer alıyor.

Diğer Haberler

  1. Arka Sokaklar, total grupta en çok izlenen yapım oldu
  2. Türkiye'nin 'baklava haritası' çıkarıldı: Soğuk ve fıstıklı baklava ilk sırada
  3. ‘En Güzel Kurban Yarışması’nda bin 60 kiloluk ‘Gazze’ isimli kurbanlık birinci oldu
  4. Araştırmaya göre katılımcıların yüzde 71,4’ü Kurban Bayramı’nı evinde karşılayacak
  5. Bakanlıktan sinema sektörüne 141,5 milyon lira destek
  6. Sinemada seyirci sayısı azaldı
  7. Kişiye özel koku hizmeti sunan yapay zeka programı geliştirildi
  8. Kırgızistan ve Türkiye sinema alanında iş birliği protokolü imzaladı
  9. Yalan üçüncü bölümü ile ekrana geldi
  10. KidZania İstanbul’da bayram ve karne coşkusu bir arada

© Copyright 2024

DHA