Günahlar'dan Masumiyet'e geçiş: Oya Unustası
Kanal D’nin ilgiyle takip edilen dizisi Güller ve Günahlar’da 'kötülükler kraliçesi' Berrak karakteriyle hafızalara kazınan Oya Unustası, bu kez bambaşka bir evrende, bambaşka bir kadın olarak karşımıza çıktı. Ekranda entrikanın, hırsın ve günahın temsilcisi olarak izleyicinin tepkisini toplamaya alışkın olan oyuncu, Orhan Pamuk’un kült romanından uyarlanan Masumiyet Müzesi’nde aldatılan ve terk edilen Sibel’le ters köşe yaptı. Unustası’nın aynı dönemde izleyiciye yaşattığı iki uç duygu, sanal medyada 'Günahlar’dan Masumiyet’e geçiş' olarak yorumlandı.
PERFORMANSINA ÖVGÜ YAĞDI
Cumartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi Güller ve Günahlar’da, Zeynep ve Serhat’a dünyayı dar eden Berrak’tan, Masumiyet Müzesi’nde kalbi kırılmış bir âşığa evrilen bu yolculuk, Oya Unustası’nın oyunculuk gücünü gözler önüne serdi. Başarılı oyuncu, hem ana akımda hem dijital dünyada aynı anda sergilediği performansla övgü yağmuruna tutuldu.
KARİYERİNİN EN PARLAK DÖNEMİ
İzleyiciler, Masumiyet Müzesi’ndeki mağdur Sibel karakteri için 'Günahlarının kefaretini Masumiyet’te ödüyor' ve 'Zeynep ile Serhat’ın ahı tutmuş' gibi yorumlar yaparak Oya Unustası’nın ekran personasına mizahi bir gönderme yaptı. Günahlar’ın gölgesinden Masumiyet’in aydınlığına uzanan bu geçiş, ünlü oyuncunun kariyerindeki en parlak sayfalardan biri olarak filmografisinde yerini aldı.
NGM imzalı Güller ve Günahlar, bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de.