Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İstanbul'da ücretsiz konser

MR. Dosso Dossi adıyla DJ setinin başına geçerek Türkiye'nin pek çok yerinde açık hava konserleri düzenleyen Hikmet Eraslan, bu kez İstanbul'da bir etkinliğe imza atacak. 18 Mayıs'ta Yenikapı Etkinlik Alanı'nda ücretsiz düzenlenecek konserde Sefo, Murda, Zara, Burak Bulut, Kurtuluş Kuş, Ayaz Erdoğan ve Mustafa Baran sahne alacak.

ABONE OL
ANTALYA, (DHA) -

RAMS ve Dosso Dossi Holding iş birliğiyle 18 Mayıs'ta Yenikapı'daki konser için hazırlıkların tamamlandığını belirten Hikmet Eraslan, “İstanbul konserimizi kamudan hiçbir ücret talebimiz olmaksızın gerçekleştireceğiz. Sosyal sorumluluk projesi olarak yapacağımız bu büyük etkinliğe izin veren valiliğimize ve belediyemize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

'RAMS Müzik Festivali By Mr Dosso Dossi' adı altında 18 Mayıs'ta Yenikapı Etkinlik Alanı'nda 100 metre uzunluğunda, 15 metre yüksekliğinde ve 1500 metrekare led ekranın kullanılacağı dev sahnede ünlü isimler sahne alacak. Halka açık ücretsiz düzenlenecek konserde Sefo, Murda, Zara, Burak Bulut, Kurtuluş Kuş, Ayaz Erdoğan ve Mustafa Baran sahne alacak. Yaklaşık 4 saat sürmesi hedeflenen müzik şöleninde lazer ve ışık gösterileri eşliğinde şova imza atılacak. Sürpriz isimlerin de sahne alacağı gecenin finalinde ise Mr. Dosso Dossi DJ performans sergileyecek.

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, Türkiye'de şimdiye kadar yapılmış en büyük açık hava eğlenceleri arasında yerini alacak konsere tüm Türkiye'yi davet etti. Yaklaşık 500 kişilik ekibin aylardır hazırlıkları sürdürdüğünü belirten Eraslan, “Türkiye'nin en büyük sahnesinde en büyük açık hava konserini düzenleyeceğiz" diye konuştu.

RAMS iş birliğiyle gerçekleştirilecek etkinliğin sosyal sorumluluk kapsamında ücretsiz izlenebileceğini belirten Eraslan, “Daha önce ülkemizin pek çok noktasında gerçekleştirdiğimiz açık hava konserlerimizi bu kez RAMS ile çok daha ileri boyuta taşıyoruz. Tüm Türkiye'yi 18 Mayıs'ta İstanbul'a davet ediyoruz. Büyük hayran kitleleri bulunan pek çok ünlü sanatçı ile halkımızın karşısında olacağız. Türkiye'nin en büyük sahnesi altında yüzbinleri buluşturacağız. Uzunca süre hafızalardan silinmeyecek bir müzik etkinliğine imza atacağız" ifadelerini kullandı.

'SANATI VE MÜZİĞİ ULAŞILIR KILMAK İSTİYORUZ'

Daha önce Doğubayazıt, Şırnak ve Harran'da düzenlediği konserlerle adından söz ettiren Hikmet Eraslan, sanatı ve müziği ulaşılır kılmak istediklerini belirtti. Eraslan, “Amacım, müziğin büyülü dünyasında halkımızı eğlendirmek. Ülkemizin her yerinde bu etkinliklerin yapılabileceğini göstererek farklı organizasyonların bu bölgelere gelmesinin önünü açmak istiyorum. En popüler sanatçıları ve en büyük sahne şovlarını halkımızla buluşturmak benim için büyük bir mutluluk ve sosyal sorumluluk projesidir."

Diğer Haberler

  1. MSB: 18-19 Mayıs'ta askeri müzeler ücretsiz
  2. 'Türkiye'nin Müzeleri Trendyol'da' projesi ile müze mağazacılığı dijitalleştirildi
  3. Akasya 10'uncu yıl konserleri, Bora Öztoprak konseriyle başladı
  4. İnci Taneleri yeni bölümü ile ekrana geldi
  5. Türk Tarih Kurumu'nda Süheyl Ünver sanat koleksiyonu
  6. Maximum Gençlik Festivali 22 Mayıs’ta başlıyor
  7. Görme engelliler dünyaca ünlü tabloları sesli betimleme ile deneyimledi
  8. Taş Kağıt Makas’ın yeni bölümü yayınlandı
  9. Patara ikinci kez Kültürel Miras Buluşmaları'na ev sahipliği yaptı
  10. Dünyaca ünlü tenor Jose Carreras, İstanbul'a geliyor

© Copyright 2024

DHA