Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sınır köyünde Türk bayrağı sürprizi

Kanal D'nin ilgiyle izlenen yapımı Kuralsız Sokaklar, dünyadaki Türkiye algısını ekranlara taşımayı sürdürüyor. Programda bu kez, Pakistan-Afganistan sınırında Türk bayrağı Mert Öztürk'ün karşısına çıktı. Bölüme Öztürk'ü ve izleyenleri hem gururlandıran hem duygulandıran sözler damga vurdu.  

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

 TÜRKİYE SEVGİSİ SINIR TANIMIYOR

Kanal D'nin sevilen programı Kuralsız Sokaklar, yeni bölümünde izleyicileri Pakistan'ın sınır şehri Peşaver ile Jamaika'nın liman kenti Port Antonio'ya götürdü. Peşaver'in kendine has kültürü ile Jamaika'daki yaşam tarzı ilginç görüntülere sahne oldu. Programa asıl damga vuran anlar Peşaver'de, silahsız gezilmeyen sınır köyü Peştun'da yaşandı. Mert Ötürk'e köyü gezdiren Peştun sakininin evinde objektiflere Türk bayrağı takıldı.

 'BAYRAĞIMIZI GÖRMEK BENİ ÇOK MUTLU ETTİ'

Duvarına kendi elleriyle Türk bayrağı çizip boyayan Peştunlu vatandaşın sözleri Mert Öztürk ve Kuralsız Sokaklar izleyecilerini hem gururlandırdı hem duygulandırdı. Peştun sakininin, "Bizim şanlı bayrağımız, benim bayrağım diyorum. Türk bayrağı benim bayrağım. Çok seviyorum Türkiye'yi" ifadeleri tüyleri diken diken etti. Duygusal anlar yaşayan Öztürk, "Pakistan-Afganistan sınırında bayrağımızı görmek beni çok mutlu etti" derken sözler boğazında adete düğümlendi.

 O ANLAR ETKİLEŞİM REKORU KIRDI

Kuralsız Sokaklar, Türkiye sevgisinin gözler önüne serildiği bölümüyle günün en çok konuşulan yapımları arasına girdi. O anlar etkileşim rekoru kırdı. Program reytinglerde de önemli bir başarıya imza attı. Tüm Kişiler'de 2,17 izlenme oranı ve 10,14 izlenme payı, AB'de 1,82 izlenme oranı ve 9,87 izlenme payı, 20+ABC1'de ise 2,08 izlenme oranı ve 10,42 izlenme payıyla cuma ekranının en çok izlenen ikinci yapımı oldu.

 Kuralsız Sokaklar, yeni bölümleriyle cuma akşamları Kanal D'de.

Diğer Haberler

  1. ‘İnsan kalabilmeyi anlatan bir hikâye’
  2. Yaz serinliğinde sinema keyfi
  3. 23’üncü Bodrum Bale Festivali'ne yerli ve yabancı turist akını
  4. Akkuyu NGS, Uluslararası Dostluk Günü’nde Türk ve Rus öğrencileri bir araya getirdi
  5. Mario Frangoulis, 7 Ocak'ta İstanbul'da konser verecek
  6. Trendyol, 221 bin çocuğu ‘Dedektif Reptır’ ile buluşturdu
  7. Türk Telekom Prime Açık Hava Sinemaları 30 Temmuz'da başlıyor
  8. İstanbul Festivali 1 Agustos’ta kapılarını açıyor
  9. Uzak Şehir’in Cihan’ı GQ Türkiye'nin yeni sayısına kapak oldu
  10. Altın Portakal’ın Genç Başarı Ödülleri Cem Yiğit Üzümoğlu ve Leyla Smyrna Cabas’a

© Copyright 2026

DHA