Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ağız ve diş sağlığı markası Curasept Türkiye’de

İlaç ve sağlık ürünleri şirketlerinden Genotek İlaç, İtalya’nın ağız bakım markalarından Curasept’i Türkiye pazarıyla buluşturacağını duyurdu.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Genotek İlaç, bu iş birliğiyle birlikte hem tüketicilerin hem de diş hekimlerinin; klinik deneyimle şekillenmiş, bilimsel temellere dayanan ağız bakım çözümlerine daha kolay erişim imkanı elde etmesini hedefliyor.

‘AMACIMIZ, DÜNYA STANDARTLARINDA ÇÖZÜMLERİ ERİŞİLEBİLİR KILMAK’

Genotek İlaç CEO’su Birol Taşkara, iş birliğine ilişkin şu değerlendirmede bulundu:

“Türkiye’de ağız ve diş sağlığına verilen önem her geçen gün artıyor. Genotek İlaç olarak, bu alanda İtalya’nın güven duyulan marka lideri Curasept’i ülkemize kazandırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Amacımız hem tüketicilere hem de diş hekimlerine dünya standartlarında çözümler sunmak.”

Marka hakkında yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

“İtalya’da uzun yıllara dayanan araştırma ve geliştirme çalışmalarıyla geliştirilen Curasept; özellikle diş hekimleri ve periodontologlar tarafından tercih edilen bir marka olarak öne çıkıyor.

“Aktif içerik olarak klorheksidin kullanımındaki uzmanlığıyla bilinen marka; diş eti hassasiyetleri, ağız içi bakım ihtiyacı ve cerrahi sonrası bakım süreçlerine yönelik ürünleriyle dikkat çekiyor. Bugün 30’dan fazla ülkede yer alan Curasept, bilimsel yaklaşımını global ölçekte tüketicilerle buluşturuyor.”

Diğer Haberler

  1. Kocaeli’de özel bireylere temsili askere uğurlama töreni düzenlendi
  2. Emrina A.Ş.’den Mekke’de yeni nesil konaklama modeli
  3. GüzelEnerji ve Milangaz Genel Müdürlük görevine Erdal Yavuz atandı
  4. Manuka ile DeFacto’dan 2026 yaz koleksiyonu: The New Muse
  5. Züber’den milli yarış pilotu Ayhancan Güven’e sponsorluk desteği
  6. ‘Gazze’ye ulaştırılan yardımların yüzde 48’i Türk Kızılay’dan’
  7. TURKA İcra Kurulu Üyesi Salman: Araç muayenede Danıştay sürecinde sona yaklaşıldı
  8. 5. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı
  9. Sağlık-Sen'den Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş'a ziyaret
  10. McDonald’s Türkiye, KITKAT® ile Iced Latte’yi menüye ekledi

© Copyright 2026

DHA