Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bodrum Loft, mayıs ayında ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak

Tatler Seyahat Rehberi'nde ‘Dünya'nın En İyi 101 Oteli – 2024’ listesinde yer alan tatil köyü Bodrum Loft, 2024 yaz sezonuna ‘merhaba’ diyor. Bodrum Loft, mayıs ayıyla ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak.

ABONE OL
MUĞLA, (DHA) -

Akfen Holding projelerinden Bodrum Loft, doğaya duyarlı ve modern mimarisi, huzurlu atmosferi ve restoranları ile ziyaretçileri için 2024 yaz sezonunu mayıs ayı ile birlikte açıyor. Demirbükü Koyu'nda yer alan tatil köyü, ‘sürdürülebilir lüks’ anlayışıyla Bodrum'da hizmet veriyor. Tatler Seyahat Rehberi'nde ‘Dünya'nın En İyi 101 Oteli – 2024’ listesinde yer alan Bodrum Loft, bu başarı ile Türkiye'nin gözde turizm merkezi Bodrum'un global cazibesini artırıyor.

KISA DÖNEM KİRALAMA İLE DAHA GENİŞ KİTLEYE ULAŞACAK

36 villadan oluşan tatil köyü, farklı tiplerdeki konaklama seçeneklerinin yanı sıra bu yıl otel konseptinde konaklama seçeneği de sunarak Bodrum'da turizmi altı aya yayma geleneğini sürdürüyor. Villalar, sahipleri tarafından kullanılmadıkları zamanlarda Bodrum Loft'un rezervasyon sistemi üzerinden diğer ziyaretçilere kiralık olarak sunuluyor. Bodrum Loft, haftalık ve iki haftalık kısa dönem konaklama seçenekleriyle daha geniş bir kitleye ulaşmayı hedefliyor.

RESTORANLARI İLE ÇEKİM MERKEZİ

Yeme içme alanında da Bodrum Loft, Ankara'nın popüler mekanlarından olan bir balık restoranını Bodrum'a taşıyor. Aynı zamanda, Bodrum Loft’un sevilen restoranları bu yaz sezonunda da konuklarına hizmet vermeye devam edecek. Bodrum Loft, denizin güzelliği ve birbirinden lezzetli seçenekler sunan restoranlar sonrası konuklara iki farklı barda eğlence seçeneğini de sunuyor.

 

Diğer Haberler

  1. TAV Havalimanları’nın kurucu ortağı Sani Şener yönetimi bırakıyor
  2. Pazarlama Türkiye, ‘Yılın İklim ve Sürdürülebilir Odaklı Markaları’nı belirledi
  3. İstanbul-Üsküdar'da İsrail protestosu
  4. Hepsiburada Premium Anne Çocuk Kulübü açıldı
  5. KoçZer, yeni nesil reklam ajansı Digital Panorama’yı bünyesine kattı
  6. Akcoat, Türkiye Kritik Hammaddeler Zirvesi 2024'e sponsor oldu
  7. Melissa Vargas, mücevher markasının yeni marka yüzü oldu
  8. Sokak hayvanları için Patifest etkinliği düzenlendi
  9. Vodafone Business, 10 bin işletmenin dijital yetkinliğini ölçecek
  10. Milli voleybolcu Hande Baladın Decoverse reklam filminde rol aldı

© Copyright 2024

DHA