Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

‘Ülker Anadolu Baharat’ serisi, Bizim Toptan’da satışa sunuldu

Ülker Anadolu Baharat serisi raflarla buluştu. Seride acı toz biber, tatlı toz biber, karabiber, pul biber, nane, kekik, susam, çörek otu, kimyon, köri, limon tuzu, sumak ve tarçın olmak üzere 13 çeşit ürün bulunuyor. Yeni baharat serisi Bizim Toptan ve Seç Marketler’de satışa sunuldu.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

Nitelikli üretim alanlarında yetiştirilen ürünlerden elde edilen baharat serisindeki acı ve tatlı toz biber, pul biber, nane, kekik, çörek otu, kimyon, köri ve sumak Anadolu’da üretiliyor. Bizim Toptan Pazarlama ve Müşteri İlişkileri Direktörü Raşit Çebi, “Ülker Anadolu Baharat” ürünlerinin satışına Bizim Toptan mağazaları ve Seç Marketler’de başladıklarını belirterek şunları söyledi:

“Nitelikli tohumlardan en iyi üretim metotlarıyla hasat edilen ürünlerden işlenip paketlenerek üretilen ‘Ülker Anadolu Baharat’ serisi, Bizim Toptan’ın geniş erişim ağıyla sofralarımızla buluşuyor. Ürünlerin ortaya çıkış aşamasında şeflerle beraber sayısız test ve uygulamalar yapıldı, duyusal paneller gerçekleştirildi. Üstelik tohum seçiminden ürünlerin raflarla buluşmasına kadar üretimin tamamı uçtan uca kontrol ediliyor, kalite kontrol süreçleri ile tüketici sağlığı önceliklendiriliyor. Seri; tat, koku ve nitelik bakımından baharatta kaliteyi en üst seviyeye taşıyor. Ürünler tazelik, lezzet ve hijyeni uzun süre koruyacak kilitli özel ambalajlarda paketleniyor. ‘Buram buram Anadolu’ söylemiyle özdeşleşen ‘Ülker Anadolu Baharat’ ürünleri, Anadolu mutfağının eşsiz yemeklerinin kokusu ve lezzetini daha da güçlendirecek.”

Diğer Haberler

  1. Hepsiburada Premium Anne Çocuk Kulübü açıldı
  2. KoçZer, yeni nesil reklam ajansı Digital Panorama’yı bünyesine kattı
  3. Akcoat, Türkiye Kritik Hammaddeler Zirvesi 2024'e sponsor oldu
  4. Melissa Vargas, mücevher markasının yeni marka yüzü oldu
  5. Sokak hayvanları için Patifest etkinliği düzenlendi
  6. Vodafone Business, 10 bin işletmenin dijital yetkinliğini ölçecek
  7. Milli voleybolcu Hande Baladın Decoverse reklam filminde rol aldı
  8. Oscar ve Altın Palmiye ödüllü ‘Anatomy of a Fall’ 26 Nisan’da TV+ta
  9. MediaMarkt’ta 1 yılda 700’den fazla akıllı telefon kiralandı
  10. Akbatı Retro Lunapark 23 Nisan’da açıldı

© Copyright 2024

DHA