Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bakan Kurum: Sadece yuvalar değil, ekmek tekneleri de inşa ettik

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 6 Şubat depremlerinin ardından Türkiye’nin en büyük ikinci şantiyesinin kurulduğu Adıyaman İndere bölgesinde yeni iş yerini açan esnafın görüntülerini “Sadece yuvalar değil, ekmek tekneleri de inşa ettik” mesajıyla sanal medya hesabından paylaştı.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Adıyaman’da uydu kent olarak inşa edilen İndere’de yeni bir yaşam başladı. Emlak Konut GYO, İndere’de 700 futbol sahası büyüklüğüne eş değer 5 milyon metrekare alanda 16 bin 467’si konut, 355’i iş yeri olmak üzere toplam 16 bin 822 ev ve iş yerini inşa etti.

Bakan Kurum, ticari hayatın yeniden canlanmaya başladığı bölgede yeni açılan bir iş yerinin görüntülerini ve vatandaşların görüşlerini sosyal medya hesabından paylaştı. Bakan Kurum, “Sadece yuvalar değil, ekmek tekneleri de inşa ettik. Adıyaman İndere’de yuvasıyla dükkanıyla yepyeni kocaman bir dünya kurduk. Bereketi, misafirleri daim olsun” mesajını verdi.

Diğer Haberler

  1. Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, Batman’da
  2. Binali Yıldırım: Liderimiz Erdoğan, bu karmaşadan milletimizi uzak tutmak için büyük gayretle çalışıyor
  3. Bilal Erdoğan: Cumhurbaşkanımız olduğu için kendimizi daha güvende hissediyoruz
  4. Cumhurbaşkanı Erdoğan, memleketi Rize’de
  5. Dışişleri: Afganistan ve Pakistan’ın Ramazan Bayramı döneminde ateşkes ilan etmelerinden memnuniyet duyuyoruz
  6. HSK kararnamesiyle Antalya Cumhuriyet Başsavcısı değişti
  7. AK Parti’li Kaya’dan Çanakkale vurgusu, Gazze tepkisi
  8. Bakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Arakçi ile telefonda görüştü
  9. Bakan Güler, Katar Başbakan Yardımcısı Al Sani ile telefonda görüştü
  10. Bakan Memişoğlu: Dünyamızda birçok katliam, birçok kötülük var

© Copyright 2026

DHA