Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bakan Tunç: Bayrağımıza saldırı ile ilgili soruşturma başlatıldı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Nusaybin-Kamışlı sınır hattında terör örgütü yandaşlarınca Türk bayrağına yönelik saldırı ile ilgili Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığını açıkladı.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sanal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Mardin Nusaybin–Kamışlı sınır hattında terör örgütü yandaşlarınca bayrağımıza yönelik gerçekleştirilen alçak girişimi lanetliyorum. Bu menfur olayla ilgili olarak Mardin Cumhuriyet Başsavcılığımızca adli soruşturma başlatılmıştır" dedi.

'35 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI'

Tunç, Suriye’nin Halep kentinde hükümet güçleri ile SDG/YPG terör örgütü arasındaki çatışmalar bahane edilerek Türkiye'de gerçekleştirilen eylemlerle ilgili de soruşturmaların devam ettiğini bildirerek, "Bu kapsamda 356 şüpheli hakkında soruşturma yapılmış, 35 şüpheli tutuklanmış, 45 şüpheli hakkında adli kontrol tedbirleri uygulanmış, 77 kişinin gözaltı işlemleri ise devam etmektedir. Devletimizin egemenliğine ve toplumsal huzurumuza yönelen hiçbir saldırı, hiçbir provokasyon cezasız kalmayacaktır" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. Bakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio ilebir ile telefonda görüştü
  2. Türkiye-Yunanistan Siyasi Diyalog Toplantısı, Atina'da yapıldı
  3. DEM Parti: Bayrak indirme olayını kabul etmiyoruz
  4. Bakan Yerlikaya: Bayrağımıza uzanan el, hak ettiği cezayı her daim bulacaktır
  5. Özgür Özel: Türk bayrağımıza saldırıyı lanetliyorum
  6. MSB: Bayrağımıza saldırı ile ilgili idari tahkikat başlatıldı
  7. Bakan Murat Kurum’dan Özgür Özel’e deprem bölgesi tepkisi
  8. Cevdet Yılmaz: Bayrağımıza yapılan saldırıyı lanetliyorum
  9. Özgür Özel: Emekliye sahip çıkacağız
  10. AK Parti'li Çelik: Bayrağımıza yapılan alçak saldırıya en net ve güçlü karşılık verilecek

© Copyright 2026

DHA