Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Erbaş: Bizim sevgiye de çok ihtiyacımız var

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Bizim sevgiye de çok ihtiyacımız var. Aile kurumumuzun ayakta kalması, değerlerimize bağlı aile yapımızın muhafaza edilmesi gerçekten çok önemli" dedi.

ABONE OL
Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA)

Afyonkarahisar'da bir termal otelde 81 ilin müftüleri ile toplantı yapan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, yeni yapılan Paşa Camii'nde cuma namazının hutbesini verdi. Prof. Dr. Erbaş, cami çıkışında anı defterini imzaladı.

Daha sonra Afyonkarahisar Valiliği'ne geçen Prof. Dr. Erbaş, Vali Gökmen Çiçek'i ziyaret etti. Vali Çiçek ve eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile milletvekillerinin destekleriyle bu yıl Afyonkarahisar'da 2021'in 'Aile Yılı' ilan edilmiş olmasının, 2020'nin de 'Sevgi Yılı' olarak değerlendirilmiş olmasının kendini çok sevindirdiğini söyleyen Prof. Dr. Erbaş, şöyle konuştu:

"Bizim sevgiye de çok ihtiyacımız var. Aile kurumumuzun ayakta kalması, değerlerimize bağlı aile yapımızın muhafaza edilmesi gerçekten çok önemli. Her hafta, her ay bir konunun, temanın belirlenip onun bütün kurum temsilcileriyle müzakere edilmesi, kar topu gibi sürekli bu güzelliklerin büyümesine vesile olmak çok güzel. İl müftülüğü ve ilçe müftüleri diyoruz ki, biz bunun için varız. Ailemizin değerlerine bağlı olarak yetiştirmek, gençlere, çocuklara sahip çıkmak, milli manevi değerlerine bağlı nesiller yetiştirmek. Bunun için varız. Varlığımızı ve vazifemizi de daha farkındalık içinde yerine getirmeye çalışmamıza da destek oluyor bu tür faaliyetler."

Prof. Dr. Ali Erbaş, ardından Afyonkarahisar Belediyesi'ni ziyaret ederek, Başkan Mehmet Zeybek ile bir sürü görüştü. Erbaş, Paşa Camii'nin yeniden yapımındaki katkılarından dolayı Başkan Zeybek'e teşekkür etti.

Diğer Haberler

  1. Sözcü Keçeli: Türkiye- ABD arasında üst düzey diyalog devam edecek
  2. AK Partili Çelik: Cumhurbaşkanımız bu soykırım şebekesine karşı insanlığın ve küresel vicdanın sesidir
  3. Erdoğan, Yeni Zelanda heyetini kabul etti
  4. Dışişleri Bakanlığı: Cumhurbaşkanımızın bu şekilde hedef alınması, İsrail'in ruh halinin göstergesidir
  5. Erdoğan: AB ile Gümrük Birliği'nin güncellenmesine yönelik çalışmaların bir an önce başlatılması önemlidir
  6. Fahrettin Altun: Filistin davası mevzubahis olduğunda yerimiz hakikatin yanıdır
  7. Cumhurbaşkanı Erdoğan Hollanda Başbakanı Rutte'yi kabul etti
  8. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Karadeniz-Podişor Doğalgaz Boru Hattı Töreni'ne katıldı
  9. Bakan Fidan: Irak’ın bölge ülkeleri ile entegre bir ülke olmasını arzu ediyoruz
  10. Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin

© Copyright 2024

DHA