Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Turgut Altınok'tan Antalya'da 600 dairesi olduğu iddiasına belgeli yanıt

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, "DEM Parti ile CHP'nin Türkiye'nin birçok yerinde hem de Ankara'da ortaklıkları var. Bunu sıradan biri de söylemiyor, eş başkan adayı söylüyor. Mesaj açık. Sayın Yavaş'ın Londra temaslarında tokalaştığı, yan yana geldiği karelerle örtüşüyor" dedi. Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğuna ilişkin iddialara, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün, 'Turgut Altınok adına Antalya il ve ilçe sınırları içinde herhangi bir gayrimenkul kaydına rastlanmamıştır' yazılı belgeyle yanıt verdi.

ABONE OL
Sevde NAMALAN- Ali Eren İĞDE/ANKARA, (DHA)

Turgut Altınok, seçim çalışmaları kapsamında Ankara'nın Keçiören ilçesinde seçim otobüsü ile tur düzenledi. Otobüsün üzerinden halkı selamlayan Altınok, çocuklara hediye dağıttı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Altınok, DEM Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Eş Başkan Adayı Öztürk Türkdoğan'ın Ankara'nın 3 ilçesinde aday göstermediklerini açıklaması ile ilgili, "Her şey ortada, açık. DEM Parti ile CHP'nin Türkiye'nin birçok yerinde hem de Ankara'da ortaklıkları var. Bunu sıradan biri de söylemiyor, eş başkan adayı söylüyor. Mesaj açık. Sayın Yavaş'ın Londra temaslarında tokalaştığı, yan yana geldiği karelerle örtüşüyor. Bunca şehidimiz, kahramanımız ne olacak. 2-3 tane fazla belediye almak vatandan değerli şeyler mi? Atatürk, 'Mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır' diyor. Bunlar Atatürk düşmanıdır. Atatürkçü olan, milliyetçi olan, ulusalcı olan hiç kimse ülkemizi bölmek, parçalamak isteyenlerle yan yana, aynı safta duramaz. Bunlar, Türkiye Cumhuriyeti devletinin düşmanlarıdır. Gaflet ve dalalette olanlar uyanmalı ve gerçek tabloyu görmeli. Şehirleri terör örgütüne emanet ediyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Ankara'nın son 5 yılının boş geçtiğini söyleyen Altınok, "Ankara'ya 5 yılda katma değeri olan bir tane eser kazandırmaz mı insan? Çocuklara, geleceğe dair kaç tane eseri var? Bomboş bir adam. Vizyonu olmayan, eseri olmayan bir aday ve 'Size hizmet etmeyeceğim, benden eser ve hizmet beklemeyin. Ne yaparsanız yapın size hizmet etmeyeceğim' diyen bir Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı var. Ankara bir 5 yıl daha bu 'Yavaş' yılları taşıyamaz" diye konuştu.

'ANTALYA'DA GAYRİMENKUL KAYDINA RASTLANMAMIŞTIR'

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğuna ilişkin iddialara, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün, 'Turgut Altınok adına Antalya il ve ilçe sınırları içinde herhangi bir gayrimenkul kaydına rastlanmamıştır' yazılı belgeyle yanıt verdi. Altınok, açıklamasında, "Bunu bütün kamuoyuna sunuyorum. Kimin yalancı, kimin iftiracı, kimin çamur, kimin de dosdoğru olduğunun belgesidir bu. Ankara'ya sözü, eseri, hizmeti, vizyonu olmayanlar bir çamur, yalan kampanyası başlattılar. Bütün hayatında leke olmayan, bir tane rantlı projesi olmayan, paralı 20 yıldır bir tane soruşturması olmayan ve beytülmalı kendi malından çok koruyan bir hizmet anlayışımız oldu. Karakterimiz bu, şahsiyetimiz bu, yolumuz bu. Ama ahlaksızca çamur ve iftiraları atmaya devam ettiler. Dolayısıyla bu zerre onuru olanlar özür dileyecek. Tabii bu iddiayı ortaya atanlarla ilgili dava sürecini başlatırken maddi ve manevi, hepsi mahkum olacak. Ama Ankaralı şunu görmeli ki; bir tarafta tertemiz bir aday var, öbür tarafta yalan, çamura batmış iftiracı bir aday var. Kendisi tabii Londra'da aldığı evin hesabını veremez. Kendisi şu an oturduğu 25 milyon liralık evin hesabını veremez. Çünkü ikisini de belediye başkanı olduktan sonra almış. 25 yıl Yavaş, belediye başkanlığı yapsa 25 milyon liralık ev alamaz. Kızının şirketi Londra'da, evi Londra'dan alıyor. Bizim neyimiz varsa Türkiye'de. Bizim kıblemiz Türkiye. Vatanımız Türkiye. Bizim başka gidecek vatanımız yok. Onlar Londra'ya gidebilirler. Evleri hazır, villası hazır, şirketi hazır, işi hazır. Ama bizim Türkiye dışında başka bir vatanımız yok. Dolayısıyla Sayın Yavaş, zerre onuru varsa istifa etmesi lazım" dedi.

Diğer Haberler

  1. Türkiye ve Yunanistan Dışişleri bakanları Londra'da bir araya geldi
  2. TBMM Başkanı Kurtulmuş ‘Nasıl yaşadılar; Sabahattin Zaim’ konulu panelde öğrencilerle bir araya geldi
  3. Kendini yere atan meclis üyesi, görevinden ve partisinden istifa etti
  4. İYİ Parti'nin yeni genel başkanı belli oldu
  5. Bakan Fidan, Riyad'a gidiyor
  6. Akşener: Yetim mağlubiyeti öksüz bırakmadım
  7. Erdoğan'dan akaryakıt istasyonu ziyareti
  8. Türkiye-Yunanistan 'Pozitif Gündem Diyaloğu' 6'ncı toplantısı İstanbul'da yapıldı
  9. Bakan Güler: Kıbrıs Türk'ünün haklarını koruma azim ve kararlılığına sahibiz
  10. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Kamu tasarruflarının çok çok önemli olduğunu düşünüyoruz

© Copyright 2024

DHA