Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Duymer, ücretsiz işitme cihazı bakım günlerinin her güne yayıldığını duyurdu

Duymer İşitme Cihazları CEO'su Salih Baz, bugüne kadar ayda bir kez gerçekleştirilen ücretsiz işitme cihazı bakım günlerinin, 1 Şubat tarihi itibarıyla her güne yayıldığını duyurdu.

ABONE OL
İZMİR,(DHA)-

Duymer İşitme Cihazları, kullanıcılarına yönelik önemli bir yeniliği daha hayata geçirdi. Yeni uygulama kapsamında Duymer kullanıcıları, haftanın 6 günü tüm Duymer şubelerinde ücretsiz cihaz bakım ve kontrol hizmetinden faydalanabilecek. Böylece işitme cihazı kullanan bireyler, belirli tarihlerde yoğunluk yaşamak zorunda kalmadan, kendilerine en uygun günde cihaz bakımlarını yaptırma imkanına kavuşacak. Duymer İşitme Cihazları CEO'su Salih Baz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde güçlü bir hizmet ağına sahip olduklarını belirtip, "Bugün 130'a yakın şubemizle Türkiye'nin dört bir yanında vatandaşlarımıza ulaşıyoruz" dedi.

İşitme cihazlarının düzenli bakımının hem cihaz ömrü hem de işitme performansı açısından büyük önem taşıdığına dikkati çeken Baz, "İşitme cihazları, kullanıcıların günlük yaşam kalitesini doğrudan etkileyen medikal ürünlerdir. Bu nedenle bakım ve kontrollerinin aksatılmadan yapılması gerekir. Biz de Duymer olarak, bakım günlerini ayda birle sınırlı tutmak yerine artık her günü bakım günü ilan ettik" ifadelerini kullandı.

'YAŞLILAR VE YOĞUN ÇALIŞANLAR İÇİN BÜYÜK KOLAYLIK'

CEO Salih Baz, bu uygulamanın özellikle yaşlı bireyler ve yoğun çalışma temposuna sahip kullanıcılar için önemli bir kolaylık sunduğunu dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kullanıcılarımız artık tek bir günü beklemek zorunda kalmadan, ihtiyaç duydukları her an şubelerimize başvurabilecek. Bu sayede cihaz kaynaklı işitme sorunlarının önüne daha hızlı geçilmesini hedefliyoruz." CEO Salih Baz ücretsiz bakım hizmeti kapsamında cihaz temizliği, genel kontrol, performans ayarları ve kullanım danışmanlığı gibi işlemlerin uzman ekipler tarafından gerçekleştirildiğini belirtti.

 

Diğer Haberler

  1. İki kız kardeş aynı gün meme kanserini yendi
  2. ‘Elektronik sigarada duman olmaması, zararını yok etmez’
  3. 75 yaşındaki hasta kornea nakliyle 6 yıl sonra yeniden görmeye başladı
  4. Bakan Memişoğlu: Düzgün beslenerek hareket ederek sağlığımızı koruyalım
  5. 'Diyabet hastaları, oruç tutma konusunda her yıl tekrar değerlendirilmeli'
  6. Uzmanından oruç tutmaya uygun diyabet hastalarına ‘sahur yapın’ uyarısı
  7. Sırbistan’da 'ayağın kesilecek dediler' Türkiye’de yeniden yürüdü
  8. 'Kumlucalı Jason' donörü olduğu ağabeyini böbrek yetmezliğinden kurtardı
  9. 'Ortognatik cerrahi ile hastalar hem çiğneme fonksiyonuna hem de estetik görünüme kavuşuyor'
  10. Tesadüfen fark edilen nadir hastalık ameliyatla tedavi edildi

© Copyright 2026

DHA