Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Abdullah Avcı: Hedefimiz ligi 3’üncü bitirmek ve kupayı kazanmak

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Sezonun en önemli maçlarından bir tanesi. Hedefimiz ligi 3’üncü bitirmek ve kupayı kazanmak. Sezonun en önemli maçlarından bir tanesini kazandık” dedi.

ABONE OL
Doğukan DEMİRKIRDI – Sezer AFŞAR / İSTANBUL, (DHA) -

Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Fatih Karagümrük’ü 4-0 mağlup etti. İlk maçı da 3-2 kazanan bordo-mavili ekip, Türkiye Kupası’nda finale yükseldi. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Hedeflerinin ligi 3’üncü bitirmek ve kupayı kazanmak olduğunu söyleyen Abdullah Avcı, “Sezonun en önemli maçlarından bir tanesi. Bizim ve diğer takımlarda inişlerin çıkışların olduğu bir sezon yaşıyoruz. Hedefimiz ligi 3’üncü bitirmek ve kupayı kazanmak. Sezonun en önemli maçlarından bir tanesini kazandık. Trabzonspor tarihi çok önemlidir. Trabzonspor bu ligin en güçlü şehir ve takımlarından bir tanesidir. 10 kez kazandığımız kupayı 11’inci kez kazanarak müzemize götürmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“TARAFTARIMIZA ARMAĞAN EDİYORUM”

Mücadeleyi değerlendiren Avcı, “Artık herkes bir birini çok iyi tanıyor. Devre 0-0 biterken planladığımız oyunu bazen geç, bazen yanlış yönlendirmeler yaptık. Pek tehlike yaşamadık. İlk 45 dakikada geçen maçtan devam eden 1-0 öndeydik. 1-0 avantajımız olsa da kazanmak istiyordu. Baskıyla rakibi hedefsiz pasa ittik. İkinci yarının 8 dakikası böyle başladı sonrasında golü bulduk. Sevindirici tarafı oyuna sahip olmak ve oyun disiplininden vazgeçmemek. Daha sonra hem topa sahip olduk ve daha az tehlike yaşadık. Trabzonspor taraftarının da ne kadar mutlu olduğunu biliyorum. Nasıl bir oyun ve takım istediklerini de biliyorum. Maçı taraftarımıza armağan ediyorum. Karagümrük’e de başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Diğer Haberler

  1. Fenerbahçeli futbolcular Galatasaray'ın sahasının ortasında bayrak açtı
  2. İsmail Kartal: Bu ülkenin en iyi futbol oynayan takımı kim, herkese gösterdik
  3. Adnan Polat: Fenerbahçe galibiyeti bizden daha çok hak etti
  4. Pınar Karşıyaka - Galatasaray Ekmas: 97-82
  5. Filenin Sultanları, Fransa’ya set vermedi
  6. Arda Güler'in 2 golü galibiyete yetmedi
  7. Tour of Sakarya sona erdi
  8. Galatasaray - Fenerbahçe: 0-1
  9. Premier Lig'de üst üste 4. kez şampiyon Manchester City
  10. Galatasaray - Fenerbahçe: 0-0

© Copyright 2024

DHA