Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Aziz Yıldırım: Kanaryamızı zafere taşıyacağız

Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı ve Başkan Adayı Aziz Yıldırım, “Omuz omuza olacağız. Yan yana kalacağız. Kendi küllerimizden doğup Zümrüdüanka kuşumuzu, kanaryamızı zafere taşıyacağız” dedi.

ABONE OL
Samet ÖKSÜZ - Emirhan YÜZÜGÜLDÜ / ANKARA, (DHA) -

Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı ve Başkan Adayı Aziz Yıldırım'ın, 6-7 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurul öncesi ziyaretleri bugün Ankara'da devam etti. Aziz Yıldırım, Ankara ziyaretleri kapsamında sabah saatlerinde Yargıtay ve Danıştay üyeleriyle bir araya geldi. Yıldırım, daha sonra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen yemekte TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle buluştu. TOBB temaslarının ardından Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri Anıtkabir’i ziyaret etti. Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, bir otelde kongre üyeleriyle bir araya geldi.

Aziz Yıldırım, “Büyük Fenerbahçe camiasının değerli kongre üyeleri, hepinizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyoruz. Fenerbahçe'nin büyüklüğünü ruhunda hisseden sizlerle başkentimizde bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bizler Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşunun, en büyük ailesinin fertleriyiz. Bu büyük camianın yeniden ayağa kalkma, kenetlenme ve özlenen günlere yürüme vakti gelmiştir. Camiamızın bugün her şeyden çok bir iradeye, güçlü bir yönetime ve bir liderliğe ihtiyacı vardır” ifadelerini kullandı.

‘SARI LACİVERT SEVDA HER ŞEYİ AŞAR’

Camia olarak zor zamanlar yaşadıklarını belirten Aziz Yıldırım, “Hep birlikte gözyaşları döktük. İhaneti de gördük, algılarla savaştık. Operasyonlar çekildi. Kumpaslar kuruldu. Son dakika maç, son maçta şampiyonluk kaybettik. Düşmanı hep başka yerde aradık, umudu ve zaferi de. Hepimiz üzgünüz. Çoğumuz kaygılıyız gelecekten. Nasıl olacak? Bu düştüğümüz durumdan nasıl çıkacağız? Bu kötü duygular cehennemde yanıyor, cenneti arıyoruz. Cennet içimizde, umut biziz. Cesaret ve cüret bizim soyadımız. Çünkü biz Fenerbahçe’yiz. Bu günlerden hep birlikte çıkacağız. Bu çağı kapatıp yeni bir çağ açacağız, Fenerbahçe çağı. Bunu hep beraber başaracağız. Biz olarak yapacağız. Elbette hiç de kolay bir şey değil, tarif ettiğimiz. 40 parçaya bölünmüş gibi görünüyoruz. Gruplar, ekipçikler, sanal medya akbabaları; maalesef manzara umumiyet ortada. Sarı lacivert sevda her şeyi aşar. Omuz omuza olacağız. Yan yana kalacağız. Kendi küllerimizden doğup Zümrüdüanka kuşumuzu, kanaryamızı zafere taşıyacağız. Sözümüz söz. Yeniden en büyük Fenerbahçe dönemi ufukta” açıklamasını yaptı.

‘YÖNETİM KURULUNDA 7 TANE ANKARALI VAR’

Hedeflerinden de bahseden Yıldırım, “Avrupa'da istikrarlı bir başarı modeli oluşturmak en büyük hedeflerimizden biri olacaktır. Kulübümüzün dijital dönüşümünü tamamlamak, altyapı ve tesisleşmede yine öncü olmak ve 64 bin kişilik stadyumumuzu yapmak. Tüm bunların devamında dünya markası Fenerbahçe hedefini yeniden ait olduğu yere taşıyacağımıza gönülden ve yürekten inanıyoruz. Yolun sonu şampiyonluk olsun. Bu sevda bitmez gönüllerde. Yalnız burada bir cümle daha etmek istiyorum. Bu yönetim kurulunda listede 7 tane Ankaralı arkadaşımız da var” diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. Galibiyet A Milli Takım'ın
  2. Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes: 60-59
  3. Eren Elmalı tedbir amaçlı hastaneye götürüldü
  4. Aziz Yıldırım kongre öncesi Ankara’da temaslarda bulundu
  5. Dursun Aydın Özbek, Ali Sami Yen ve Süleyman Seba'nın kabrini ziyaret etti
  6. Köyceğizli kanoculardan Slovakya’da madalya yağmuru
  7. Galatasaray’ın 93’üncü Dönem Yönetim Kurulu’nda görev dağılımı belli oldu
  8. Galatasaray'da başkan Dursun Özbek ve kurulları mazbatalarını aldı
  9. Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi: Çarşambadan itibaren inşallah sizlere her gün bayram havası yaşatacağız
  10. Beşiktaş’tan Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’na tepki

© Copyright 2026

DHA