Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Dünya Kupası'nda son yarı finalist Arjantin

FIFA 2026 Dünya Kupası çeyrek finalinde Arjantin, uzatmalara giden maçta İsviçre’yi 3-1 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA)

FIFA 2026 Dünya Kupası çeyrek finalinde Arjantin ile İsviçre karşı karşıya geldi. Kansas Şehir Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi Portekiz Futbol Federasyonu’ndan Joao Pedro Pinheiro yönetti. Karşılaşmaya hızlı başlayan Arjantin, 10’uncu dakikada Mac Allister’ın golüyle öne geçti ve ilk yarı Arjantin’in 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. İsviçre’de 67’nci dakikada Dan Ndoye skoru 1-1’e getirdi. Embolo, 72’nci dakikada gördüğü kırmızı kartla İsviçre’yi 10 kişi bırakırken, mücadelenin normal süresi 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

Uzatmaların ilk yarısında da eşitlik bozulmadı. 112’nci dakikada Julian Alvarez, Arjantin’i bir kez daha öne geçirdi. 120+1’inci dakikada Lautaro Martinez, skoru belirledi: 3-1. Arjantin, yarı finalde 15 Temmuz Çarşamba günü İngiltere ile karşı karşıya gelecek.

Diğer Haberler

  1. Bellingham’ın golleri İngiltere’yi yarı finale taşıdı
  2. Fenerbahçeli Levent Mercan: Takımın içerisinde çok iyi bir hava var
  3. Galatasaray’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor
  4. Fenerbahçe - Pogon Szczecin: 4-0
  5. Kayserispor, Erciyes kampında hazırlıklarını sürdürüyor
  6. Trabzonspor’da tempo çift kale maçla yükseldi
  7. Manisa FK, yeni sezon hazırlıklarını Erciyes'te sürdürüyor
  8. Göztepe Başkanı Rasmus Ankersen: Yeni sezonda daha başarılı olacağız
  9. Filenin Sultanları, Voleybol Milletler Ligi finallerinde
  10. Salih Özcan: Beşiktaş büyük bir kulüp, şampiyonluğu hak ediyor

© Copyright 2026

DHA