Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

FCSB Teknik Direktörü Charalambous: Çok kaliteli bir takımla oynayacağız

FCSB Teknik Direktörü Ilias Charalambus, “Çok kaliteli bir takımla oynayacağız. Belki de şu ana kadar karşılaştığımız takımlar arasında en iyisi diyebilirim. Son maçlarını kaybettiler ama çok kaliteli oyunculara sahip olduklarını görüyoruz” dedi.

ABONE OL
Doğukan DEMİRKIRI / BÜKREŞ-ROMANYA,(DHA)-

UEFA Avrupa Ligi’nin son haftasında Fenerbahçe yarın TSİ 23.00’te Romanya ekibi FCSB’nin konuğu olacak. Ev sahibi ekipte teknik direktör EIlias Charalambous ve futbolculardan Darius Olaru, karşılaşma öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Yunanistan ekibi PAOK taraftarlarının Lyon deplasmanına giderken geçirdiği kaza sonrasında duyduğu üzüntüyü dile getiren Charalambous, “PAOK taraftarları Romanya'da hayatını kaybetti. Bu sebeple üzgünüm. Yunanistan halkına başsağlığı diliyorum. Daha önce PAOK forması giymiştim ve genç taraftarların hayatını kaybetmesi sebebiyle çok üzgünüm. Aileleri adına çok üzgünüm” diye konuştu.

‘ÇOK KALİTELİ BİR TAKIMLA OYNAYACAĞIZ’

Fenerbahçe’nin şu ana kadar karşılaştıkları takımlardan daha iyi olduğuna dikkat çeken Charalambous, “Çok kaliteli bir takımla oynayacağız. Belki de şu ana kadar karşılaştığımız takımlar arasında en iyisi diyebilirim. Şu ana kadarki sonuçlarımıza baktığımızda elimizden gelenin en iyisini yapmamız gerekiyor. Son maçlarını kaybettiler ama çok kaliteli oyunculara sahip olduklarını görüyoruz. Yarın karakter göstermeliyiz. Çok zor olduğunu biliyoruz. Bu futbol ve savaşmak zorundayız. Yarın bunu sahaya yansıtmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

‘İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ DURUMDAN DOLAYI MEMNUN DEĞİLİM’

İçinde bulundukları durumdan memnun olmadıklarını da aktaran 45 yaşındaki teknik adam, “Futbolda ne olacağını hiçbir zaman bilemeyiz. Çok zorlu bir maç olduğunu biliyoruz. Biz büyük bir kulübüz. Nasıl olacağını göreceğiz. İçinde bulunduğumuz durumdan dolayı memnun değilim. Bunu değiştirmek istiyoruz. Taraftarlarımız şuna emin olsunlar, bunun için çaba sarf ediyoruz. Oyuncular ellerinden gelenin en iyisini yapacak. Keşke yarın bazı şeyler bizim elimizde olsaydı. Çok zorlu bir dönemden geçiyoruz. Taraftarlarımız bize kızgın ve bu normal. Oyuncular da bunun farkında. Bunu değiştirmeye ve düzeltmeye çalışacağız” dedi.

‘AYRILMAYA AÇIĞIM AMA BENİM KARAKTERİMDE BIRAKIP GİTMEK YOK’

Takımdan ayrılmasının kendisi için kolay olduğunu ancak bırakıp gitmenin karakterinde olmadığını söyleyen Charalambous, sözlerini şöyle noktaladı:

“Son maçtan sonra hissettiklerimi anlatmıştım ama şu anda buradayım. Sorumluluklarını biliyorum ve birçok konuda üstleniyorum. Avrupa Ligi'nin ardından belki oyuncularımla konuşurum. Patron ilk kez buraya geldi. 3 yıldır buradayım ve ilk kez geldi. Bu onun takımı, takımla konuştu, neler istediğini söyledi. Onun durumuna saygı duymamız gerekiyor. Onun hissettiklerini biz de hissediyorum. Her şeyi gelip yüz yüze söyledi. Buradan ayrılmak benim için çok kolay. Ben sorumluluğumu alıyorum. Ayrılmaya açığım ama benim karakterimde bırakıp gitmek yok. Burada işimin başındayım ve görevimi yapıyorum. Kim olduğumu biliyorum, neler yaptığımı biliyorum ve bu benim için yeterli. Oyunculara saygım var, onlar da bana saygı duyuyorum. EIlias Charalambous çok güçlüdür. Kimin ne dediğini umursamıyorum.”

DARİUS OLARU: ŞANSIMIZIN AZ OLDUĞUNU DA BİLİYORUM

Bir üst tura çıkmak için savaşacağını söyleyen Darius Olaru, “Yarınki maçın çok önemli olduğunu biliyoruz. Şansımızın az olduğunu da biliyorum. Yeni yılda hem lige hem de Avrupa Ligi'ne çok kötü başladık. Kalbimin en derinliklerinde hissediyorum ki, üst tura çıkacağız. Yarın sahada olacağım ve üst tura çıkmak için savaşacağım. Çok zor durumdayız ve üst tura çıkmak kolay değil. Sonuçlarımızı düzeltmemiz gerektiğini de biliyoruz. Yarın sahada en iyimizi yapacağız ve umuyorum ki üst tura çıkacağız” diye konuştu.

‘ÇOK FAZLA ÖNEMLİ OYUNCULARI VAR’

Fenerbahçe’nin çok fazla önemli ismi sahip olduğunun altını çizen Olaru, “Çok fazla önemli oyuncuları var. Biz de iyi bir takımız ve yarın elimizden geleni yaparak kazanacağız” dedi.

Diğer Haberler

  1. Kayserispor’da sportif direktör Türkmen’in istifası kabul edilmedi
  2. Fenerbahçe'de Jhon Duran FCSB deplasmanına götürülmüyor
  3. L’Etape Marmaris by Tour de France’ın basın lansmanı yapıldı
  4. Mustafa Eskihellaç: Sahadaki en güçlü yönüm hızım
  5. Samsunspor Futbol Direktörü Çapa: Hedefimiz ligde ilk 5 içerisinde olmak
  6. Kayserispor’da teknik direktör Djalovic’in puan ortalaması 1’in altında kaldı
  7. Kocaelispor’da geçici transfer tedbiri kaldırıldı
  8. Fatih Arda İpçioğlu: İnşallah bütün emeklerin karşılığını alacağız
  9. Çaykur Rizesporlu Zeqiri: Yenemeyeceğimiz bir takım olmadığını düşünüyorum
  10. Emin Müftüoğlu: Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu marka haline geldi

© Copyright 2026

DHA