Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Fenerbahçe Genel Sekreteri Uslu: Bizim açımızdan lig bitmez

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, “Biz 1 yıllığına geldik, eşit şartlarda mücadele etmek istiyoruz ancak şu ana kadar eşitlik olmadı. Bütün ikili mücadeleler aleyhimize çalındı. Bu şekilde bizim açımızdan bu lig bitmez. Diğer bütün takımlara saygımız var” dedi.

ABONE OL
Aliekber METE-Batuhan DURNAOĞLU/ANKARA, (DHA)-

Süper Lig’in 1’inci haftasında Gençlerbirliği, sahasında ağırladığı Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup etti. Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Gençlerbirliği’ni tebrik ederek sözlerine başlayan Uslu, “İki kere geldiler ve iki gol oldu. Federasyona da şunu özellikle söylemek istiyoruz; bizim salı günü Şampiyonlar Ligi maçımız var. Bir erteleme istendi, onu yapmadılar ama bugün gördük ki kafa yapıları aynı şekilde devam ediyor. Özellikle rica ediyoruz ki bundan sonra en ufak şekilde buna benzer şeyler olursa... Yani bugün yaklaşık iki tane penaltımız verilmedi. Burada penaltıların niye verilmediğini konuşmayacağım ama bir gerçek var; özellikle Talisca’nın vurduğu pozisyonda kol açık, penaltı ve kırmızı kart. Kitap öyle yazıyor. Ama VAR yabancı mı, Türk mü? Bilmiyoruz. Federasyon başkanından özellikle rica ediyoruz; bu tür şeyler olmasın, yoksa her türlü tedbiri alırız. Biz 1 yıllığına geldik, eşit şartlarda mücadele etmek istiyoruz ancak şu ana kadar eşitlik olmadı. Bütün ikili mücadeleler aleyhimize çalındı. Bu şekilde bizim açımızdan bu lig bitmez. Diğer bütün takımlara saygımız var” ifadelerini kullandı.

‘FENERBAHÇE İLE KİMSENİN OYNAMAMASI LAZIM’

Uslu sözlerini şöyle tamamladı:

“Aklınıza ne gelirse yaparız. Ligle ilgili her şeyi yaparız. Fenerbahçe ile kimsenin oynamaması lazım. Bu Talisca’nın pozisyonu yüzde yüz penaltı, Mert’in pozisyonu da penaltı. Bu kadar olmaz, böyle bir şey olur mu? Biz kötü oynadığımız için susuyoruz ama böyle bir şey olmaz. Her şeyi yaparız, gözümüzü kararttık.”

Mahmut Uslu, erteleme talebi ile ilgili federasyonun prensip kararı aldığını ve yabancı kuralında da benzer bir uygulama olduğunu ekledi.

Diğer Haberler

  1. Gençlerbirliği kalecisi Eğribayat: Benim için çok duygusal bir karşılaşmaydı
  2. Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçının ardından
  3. Gençlerbirliği Başkanı Çakmak: Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyoruz
  4. Gençlerbirliği - Fenerbahçe: 2-1
  5. Gaziantep FK - Corendon Alanyaspor: 1-1
  6. Fatih Tekke: Trabzonspor bu tip maçlarda puan kaybetmemeli
  7. Konyaspor-Çaykur Rizespor: 0-1
  8. Kasımpaşa – Trabzonspor: 1-1
  9. Türkiye B1 Futbol Erkek Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası’nda sahaya çıkıyor
  10. Avrupa şampiyonu Mihrioğlu: Avrupa madalyalarım vardı ama şampiyonluk çok başka

© Copyright 2026

DHA