Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Galatasaray'ın şampiyonluğu coşkuyla kutlandı

Süper Lig'de 2023-2024 sezonunun şampiyonu Galatasaray olurken, Ankara, İzmir, Tokat, Adana, Mersin, Hatay, Osmaniye, Kayseri, Çorum, Samsun, Trakya, Malatya, Doğu ve Güneydoğu’da sarı-kırmızılı futbolseverler zaferi büyük bir coşkuyla kutladı.

ABONE OL
Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA) - Kadircan GÜLER-Samet ÖKSÜZ-Emirhan YÜZÜGÜLDÜ/ANKARA, (DHA)- ADANA, (DHA)- Samed Aydın SUN /KAYSERİ,(DHA)-

GALATASARAYLI TARAFTARLAR, ANKARA'DA ŞAMPİYONLUĞU COŞKUYLA KUTLADI

Süper Lig'in 38'inci haftasında Konyaspor ile karşılaşan Galatasaray sahadan 3-1'lik skorla galip ayrıldı. Galatasaray bu skorla 24'üncü şampiyonluğunu ilan etti.

Maçın bitimiyle beraber sarı-kırmızılı takımın taraftarlar Güvenpark'ta toplandı. Hep bir ağızdan Galatasaray marşını söyleyen taraftarlar, daha sonra uzun süre takımları lehine tezahüratta bulundu. Bazı taraftarların yanlarında getirdikleri meşaleleri yakması ve havai fişekleri fırlatması kutlamalarda renkli görüntülerin yaşanmasını sağladı.

Çeşitli semtlerden araçlarıyla Kızılay Meydanı'na gelen çok sayıda taraftar da kornalar eşliğinde takımlarının şampiyonluğunu kutladı.

Kutlamalar nedeniyle Kızılay Meydanı'na çıkan Atatürk, Gazi Mustafa Kemal ve Ziya Gökalp bulvarları üzerinde zaman zaman trafikte yoğunluk yaşandı. Kutlamalar nedeniyle Kızılay'da çok sayıda polis güvenlik önlemi aldı.


İZMİR'DE SARI-KIRMIZI COŞKU

Süper Lig’in son haftasında Konyaspor’u deplasmanda 3-1 yenerek 24’üncü kez şampiyon olan Galatasaray’ın zaferi İzmir’de coşkuyla kutlandı.

Süper Lig'in 38'inci haftasında Galatasaray'ın Konyaspor deplasmanındaki galibiyetinin ardından şampiyonluğu garantileyen sarı-kırmızılılar, kutlama için Gündoğdu Meydanı'na indi.

Bir Fenerbahçe taraftarı da sarı-kırmızılıların kutlamalarına eşlik etti.

Sağanak yağmura aldırış etmeyen coşkulu taraftarlar, Galatasaray'ın şampiyonluğunu garantilemesinin ardından büyük bir sevinçle meydanda ve araçlarıyla yaptıkları konvoyla zaferi kutladı.

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLUĞU TOKAT'TA COŞKUYLA KUTLANDI

Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşılaşan Galatasaray müsabakayı 3-1’lik skorla kazandı. Galatasaray, ligin şampiyonu olurken Tokat'ta da sarı-kırmızılı taraftarlar sokağa çıkarak şampiyonluğu kutladı.

Galatasaray bayraklarını eline alan taraftarlar araçlarıyla ve yaya olarak Cumhuriyet Meydanı’na gelip tezahüratlarda bulundu. Daha sonra Gop Bulvarı'nda araçlarla ve yaya olarak tur atan sarı-kırmızılı taraftarların kutlamaları devam ediyor.

 ÇUKUROVA’DA GALATASARAY’IN ŞAMPİYONLUK COŞKUSU

Galatasaray'ın Konyaspor’u 3-1 yenmesinin ardından Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye’de, Galatasaray taraftarları sokaklara döküldü. Sarı-kırmızı formaları ile toplanan taraftarlar, şampiyonluk sevincini marşlarla kutladı.


Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Konyaspor'u 3-1 mağlup eden Galatasaray, 24'üncü şampiyonluğu kazandı. Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Doğu Akdeniz kentleri Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye’de sokakta kutlamalara katılan Galatasaray taraftarları, kentleri sarı-kırmızı renklerle donattı. Taraftarlar, şampiyonluk sevincini marşlarla kutladı. Uzun konvoyların oluştuğu kutlamalarda Galatasaray taraftarları meşaleler ve sloganlar ile takımlarının şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşadı.

ADANA’DA GERGİNLİK

Adana'da bir grup Adana Demirspor taraftarı, kutlama yapan Galatasaraylı taraftarla tartıştı. Mavi lacivertli taraftarlar, Galatasaray bayrağını yırttı. Gerginlik bir süre sonra yatıştırıldı.

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLUĞU KAYSERİ'DE DE KUTLANDI

Süper Lig'in 38'inci haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşılaşan Galatasaray müsabakayı 3-1’lik skorla kazandı.

Galatasaray, ligin son haftasında 24'üncü şampiyonluğunu ilan ederken, Kayseri’de de sarı kırmızılı taraftarlar sokağa çıkarak şampiyonluğu kutladı.

Bayraklarla, Cumhuriyet Meydanı’na çıkan taraftarlar, tezahüratlarda bulundu. Daha sonra Sivas Caddesi'nde araçlarla ve yaya olarak tur atan sarı kırmızılı taraftarlar oradan dağıldı.

ÇORUM’DA GALATASARAYLI TARAFTARLAR ŞAMPİYONLUĞU DOYASIYA KUTLADI

Galatasaray, Süper Lig'in son haftasında Konyaspor'u 3-1 yenerek sezonu şampiyon tamamladı.

Karşılaşmanın ardından Çorum’da taraftarlar şampiyonluk coşkusunu yaşamak için ellerinde meşale ve bayraklarla sokak ve caddelerde tur attı.

Şampiyonluk şarkıları söyleyen sarı-kırmızılı taraftarlar, daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

SAMSUN'DA GALATASARAY TARAFTARLARI ŞAMPİYONLUĞU MEŞALELERLE KUTLADI

Süper Lig'de 2023-2024 sezonunun şampiyonu Galatasaray olurken, sarı-kırmızılı futbolseverler Samsun'un Bafra ilçesinde zaferi büyük bir coşkuyla kutladı.

Süper Lig'in 38'inci haftasında deplasmanda Konyaspor'u 3-1 yenen Galatasaray ligin son haftasında şampiyonluğunu ilan etti.

Maçın bitiş düdüğüyle Bafra ilçesindeki Galatasaraylı taraftarlar sokaklara döküldü. Yenikent Meydanı, Gençlik Caddesi ve Atatürk Bulvarı'nda bayrak ve meşalelerle kutlama yapan taraftarlar, 'Şampiyon Galatasaray' tezahüratları yaptı.

Emre ŞAHİNOL/BAFRA(Samsun),(DHA) 

 

TRAKYA’DA GALATASARAY TARAFTARLARI ŞAMPİYONLUĞU KUTLADI

Galatasaray’ın Konyaspor’u 3-1 yenerek 24’üncü şampiyonluğunu kazanmasıyla birlikte Tekirdağ’da sarı-kırmızılı taraftarlar Süleymanpaşa ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı’nda toplandı.

Ellerinde sarı-kırmızı bayraklarla birlikte meşaleler yakan taraftarlar, marşlar söyledi. Davul-zurna eşliğinde şampiyonluğu kutlayan Galatasaray taraftarları araçlarıyla kent merkezinde tur attı.

Edirne’de, sarı-kırmızılı taraftarlar, Trakya Üniversitesi’nin Ayşekadın Kampüsü önünde toplandı.

Burada meşaleler yakıp, marşlar söyleyen taraftarlar araçlarıyla kente merkezinde tur attı. Taraftarlar, kutlamalarına Atatürk Anıtı önünde toplanarak sürdürdü.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Kırklareli ve ilçelerde de şampiyonluk kutlamaları yaptı.

Olgay GÜLER-Abdullah YALÇIN/EDİRNE, (DHA)


 

MALATYA'DA GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLUĞU COŞKU İLE KUTLANDI

Süper Ligi'de 2023-24 sezonunu Konyaspor karşısında aldığı 3-1'lik galibiyet ile kapatan Galatasaray 24'üncü şampiyonluğunu elde etti. Malatya'daki Galatasaray taraftarları Konyaspor galibiyeti ile gelen şampiyonluğu sokaklarda coşku ile kutladı.

Kent merkezindeki Kapalı Çarşı meydanında toplanan Galatasaray taraftarlar şampiyonluk sevincini meşaleler ve sarı kırmızı bayraklar eşliğinde tezahüratlar ile kutladı.

Recep BAĞDAT / MALATYA,(DHA)

 

DOĞU VE GÜNEYDOĞU’DA GALATASARAY TARAFTARLARININ ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ

Süper Lig'in 38'inci haftasında deplasmanda Konyaspor'a konuk olan Galatasaray, rakibini 3-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Karşılaşmanın ardından Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde sarı kırmızılı taraftarlar, sokaklara çıkarak şampiyonluğu kutladı. Diyarbakır, Şırnak, Batman, Mardin, Siirt, Elazığ ve Bingöl’de taraftarlar şampiyonluğu doyasıya kutladı.

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde Sanat Sokağı’nda bir araya gelen yüzlerce taraftar, takımların şampiyonluğunu meşale yakarak ve araçlarla konvoy oluşturarak kutladı. Galatasaray marşları söyleyen kalabalık, ellerinde bayraklarla takımları lehine tezahüratlarda bulundu.

ŞIRNAK’TA TABUTLU ŞAMPİYONUK KUTLAMASI

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Şırnak Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen sarı-kırmızılı taraftarlar, şampiyon Galatasaray tezahüratları atarak, araçlarıyla caddelerde konvoy halinde tur attı. Meşale yakarak, siren çalan taraftarlardan bazıları, Fenerbahçe bayrağı sarılı bir tabut ile alana geldi. Tabutu gören taraftarlar, Galatasaray lehine slogan attı. Silopi ilçesinde ikinci cadde üzerinde toplanan kalabalık İpekyolu Kavşağı'nda kutlama yaptı. Taraftarlar havai fişek atarak, meşeleli yürüyüş gerçekleştirdi.

SİİRT’TE FENERBAHÇE TARAFTARI GALATASARAYLILARLA HALAY ÇEKTİ

Siirt’te de taraftarlar, kentin trafiğe kapalı olan Güreş Caddesi’nde meşalelerle yürüdü. Fenerbahçe forması giymiş bir kişi de Galatasaraylılarla beraber halay çekti.

Batman’da da Atatürk parkında bir araya gelen yüzlerce taraftar, takımları lehine tezahürat yaptı. Kutlamalar sırasında havai fişekler atıldı, meşaleler yakıldı. Taraftarlar uzun araç konvoyları oluşturarak şehir turu attı.

Bingöl’de Galatasaray taraftarları, şampiyonluğun ardından sokaklara döküldü. Genç Caddesi Dörtyol üzerinde bir araya gelen yüzlerce taraftar, Galatasaray formaları, bayrakları ve atkılarıyla karnaval havası estirdi. Araçlarıyla korna çalan taraftarlar, meşale yakıp, havai fişek fırlatarak geceyi aydınlattı.

Mardin’de de Artuklu, Kızıltepe ve Nusaybin ilçelerinde sarı-kırmızılı takıma gönül verenler sokaklara akın ederek 24’üncü şampiyonluğu doyasıya kutladı. Ellerinde Türk ve Galatasaray bayrakları alan taraftarlar, meşaleler yakıp, tezahüratlar yaptı ve konvoy oluşturdu.

Elazığ’da da taraftarlar Cumhuriyet meydanına akın etti. Yüzlerce taraftar ellerinde Galatasaray bayraklarıyla şarkılar ve marşlar söyleyip meşaleler yakarak şampiyonluğu doyasıya kutladı. Şampiyonluk kutlamaları gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

 DİYARBAKIR / ŞIRNAK / BATMAN / MARDİN / SİİRT / ELAZIĞ / BİNGÖL,(DHA)

 

Diğer Haberler

  1. Romanya - Ukrayna: 3-0
  2. Milli tenisçi Zeynep Sönmez'den bir ilk
  3. Ünlü şef Serhat Doğramacı’nın Ay-yıldızlılara güveni tam
  4. A Milli Takım, EURO 2024'te sahne alıyor
  5. Sırbistan - İngiltere: 0-1
  6. A Milli Futbol Takımı, Gürcistan maçının hazırlıklarına devam etti
  7. Slovenya - Danimarka: 1-1
  8. Polonya - Hollanda: 1-2
  9. İsmail Köybaşı'ndan EURO 2024 tahminleri
  10. Filenin Sultanları, Brezilya'ya 3-0 yenildi

© Copyright 2024

DHA