Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Golfün yıldızları Antalya’da

DP Dünya Turu Asya Serisi kapsamında düzenlenecek Turkish Airlines Open, 30 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında Antalya Belek’teki Regnum, National Golf Kulübünde yapılacak. Türkiye’de dokuzuncu kez organize edilecek turnuvada 156 profesyonel golfçü mücadele edecek.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Turnuvanın öne çıkan isimleri arasında; 2018 Britanya Açık şampiyonu Francesco Molinari, 2024 Abu Dabi HSBC Şampiyonası galibi Paul Waring ve geçen yılın şampiyonu Fransız Martin Couvra yer alıyor.

Toplam 2 milyon 750 bin dolar ödüllü organizasyonda Türkiye’yi Leon Açıkalın, Mutlu Güner ve amatör olarak İbrahim Tarık Arslan temsil edecek. Türkiye Amatör Açık şampiyonu Richard Teder de Türkiye Golf Federasyonu kontenjanıyla sahaya çıkacak. Turnuvanın heyecanı her gün saat 12.30’dan itibaren canlı yayınla D-Smart 77. Kanal Spor Smart ve D-Smart GO’da yaşanacak.

Diğer Haberler

  1. Türk golfçüler, Turkish Airlines Open 2026'ya hazır
  2. Trabzonspor’da Göztepe maçı hazırlıkları başladı
  3. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda Marmaris-Fethiye Etabı'nı Anıolkowskı kazandı
  4. Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Yarışması Gaziantep 2026 başladı
  5. Türkiye Kupası finali Antalya’da oynanacak
  6. Turkish Airlines Open 2026'da ikinci Pro-Am Golf Turnuvası düzenlendi
  7. Ertuğrul Doğan: Kendi ışığımızı kendimiz yakarız
  8. Göztepe'de Arda Okan kendine geldi
  9. Domenico Tedesco, Samandıra'da futbolcular ve taraftarla vedalaştı
  10. Fenerbahçe'den RAMS Başakşehir FK maçında 18 yaş altı taraftara ücretsiz bilet

© Copyright 2026

DHA