Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Göztepe son saniyelerde kahroldu

Süper Lig'de evinde Corendon Alanyaspor'u konuk eden Göztepe, 90+9'uncu dakikada yediği golle rakibiyle 2-2 berabere kalıp galibiyet hasretini 6 maça çıkardı. Yoğun taraftar desteğini aldığı maçta son saniyelere 2-1 üstünlükle giren sarı-kırmızılılar 3 puana çok yaklaşmışken, İbrahim'in golüne engel olamadı. Maçta net fırsatları harcayan Göztepeli oyuncular yenilen golün ardından adeta yıkıldı.

ABONE OL
Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)-

Son galibiyetini Fatih Karagümrük'ü 2-1 yenerek elde eden Göz-Göz, son 6 maçında Konyaspor, Kayserispor, Eyüpspor ve Alanyaspor'la berabere kalıp Beşiktaş ve RAMS Başakşehir FK'ya yenildi. Göztepe son dakika yediği gole rağmen 5'inci sıraya yükseldi. Avrupa kupaları için çekiştiği rakibi Başakşehir, deplasmanda lider Galatasaray'a 3-0 kaybetti. Göztepe puanını 43 yaparken, Başakşehir 42 puanda kaldı.

STANIMIR STOILOV: CEZALANDIRILDIK

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov son saniyelerde yenilen golün kendisi açısından kabul edilemez olduğunu dile getirdi. İyi bir futbol oynadıklarını ve galibiyeti hak ettiklerini belirten Bulgar çalıştırıcı, "Ancak futbolda böyle durumlar var. Biz üçüncü golü atmalıydık. Yine önemli fırsatlar yakaladık. Pozisyonları değerlendiremezseniz futbolda cezalandırılırsınız. Son anlarda kaybettiğimiz top kalemize gol olarak döndü. Bu bizim için gerçekten zor oldu. Kesinlikle büyük bir hataydı" dedi.

GALATASARAY MAÇI ERTELENDİ

Takımının gösterdiği agresiflik, hırs ve organizasyondan memnun olduğunu sözlerine ekleyen Stoilov, "Özellikle ikinci yarıda savunmada iyi bir iş çıkardık. Daha önceki haftalarda evimizde oynadığımız Eyüpspor ve Kayserispor maçlarında yeterince agresif oynamadığımız için kazanamamıştık ancak son 2 maçımızda bu özelliklerimizi geri kazandık. Son 2 haftada goller ve pozisyonlar bulduk ama şanssızlık yaşadık. Bu süreçte bazı oyuncularımızın sakatlık sonrası yüksek performanslarına dönmeleri zaman aldı ancak artık eski seviyelerine gelmeye başladılar" diye konuştu. Öte yandan Göztepe'nin gelecek hafta evinde oynaması gereken Galatasaray maçı, sarı-kırmızılıların UEFA Şampiyonlar Ligi maçı olması nedeniyle ertelenmişti.

Diğer Haberler

  1. Trabzonspor kritik haftayı kayıpsız geçti, zirve takibini bırakmadı
  2. Göztepe Erkek Hentbol Takımı, Süper Lig'e yükseldi
  3. Arda Güler yaklaşık 70 metreden attığı golle gecenin yıldızı oldu
  4. Galatasaray şampiyonluk yolunda kazandı, puan farkı 7’ye çıktı
  5. Nuri Şahin: 10 kişiyle istediğimiz reaksiyonu veremedik
  6. Trabzonspor - Çaykur Rizespor maçının ardından
  7. Christ Inao Oulai: Bu galibiyeti Orhan hocamıza armağan etmek istiyorum
  8. Renato Nhaga: Kendimi evimde gibi hissediyorum
  9. Trabzonspor - Çaykur Rizespor 1-0
  10. Galatasaray - RAMS Başakşehir FK: 3-0

© Copyright 2026

DHA