Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Junior Olaitan: Kupayı kazanmak istiyoruz

Beşiktaş forması giyen Junior Olaitan, "Mutluyuz, yarı finale çıktık. Pazar günü kaybettikten sonra bugün kazanmak önemliydi. Pazar günü eleştirilebilecek bir maç oynadık. Finale de çıkmak istiyoruz ve kupayı kazanmak istiyoruz" dedi.

ABONE OL
Olgucan KALKAN - Mehmet ALA / İSTANBUL, (DHA)

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında sahasında ağırladığı Corendon Alanyaspor'u 3-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından Beşiktaş forması giyen Junior Olaitan, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Zor bir rakibe karşı oynadıklarını ancak yarı finale çıktıkları için mutlu olduklarını belirten Junior Olaitan, "Bizim adımıza iyi bir maç oldu. Zor bir rakibe karşı oynadık. Alanlar oluşturmaya, oyun kurmaya çalıştık. 3 golle kazandık ve golleri ön alan baskılarından bulduk. Mutluyuz, yarı finale çıktık. Pazar günü kaybettikten sonra bugün kazanmak önemliydi. Pazar günü eleştirilebilecek bir maç oynadık. Finale de çıkmak istiyoruz ve kupayı kazanmak istiyoruz. En önemlisi de bu şekilde devam etmek" ifadelerini kullandı.

'HER TOPA AYAĞIMI SOKMAK İSTİYORUM'

Mücadeleci bir futbolcu olduğunu vurgulayan Olaitan, "Benim oyunumun bir parçası. Bu yüzden ben bir futbolcuyum. Her top için mücadele ederim, her topa ayağımı sokmak istiyorum. Sahada da elime gelen her fırsatı kullanmaya çalışıyorum. Bu camia ve bu kulüp için bunları yaparım, yapmaya çalışıyorum. Bu şekilde devam etmek istiyorum. İyi de bir maç çıkardığımı düşünüyorum. Sezon sonuna kadar ve önümüzdeki sezonda da bu şekilde devam etmeyi hedefliyorum" sözlerini sarf etti.

23 yaşındaki futbolcu sözlerini şu ifadelerle noktaladı:

"Son gol güzel bir gol oldu. 1-0’ken rakip eşitliği yakalamak ve oyuna ortak olmak istiyordu. Ama 2'nci ve 3'üncü gollerde duygu patlaması yaşadığımızı söyleyebilirim. Bizim takımı takım yapan unsurlardan bir tanesi de budur. Mücadeleyi birlikte veriyoruz, gollere birlikte seviniyoruz. Her an birlikteyiz, her an bütün olmaya çalışıyoruz. Birbirimizle olan ilişkilerimiz çok iyi. Bizi bütün yapan etmen de budur zaten."

Diğer Haberler

  1. Beşiktaş - Corendon Alanyaspor maçının ardından
  2. Samsunspor – Trabzonspor maçının ardından
  3. Beşiktaş - Corendon Alanyaspor: 3-0
  4. Türkiye Kupası'nda Trabzonspor penaltılarla turu geçti
  5. Nesrin Baş’tan Avrupa Güreş Şampiyonası’nda altın madalya
  6. Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket – Galatasaray MCT Technıc : 80-90
  7. Evin Demirhan Yavuz’dan gümüş madalya
  8. Tuba Demir bronz madalyanın sahibi oldu
  9. Buse Tosun Çavuşoğlu bronz madalya maçına çıkacak
  10. Cumhurbaşkanlığı 7'nci Uluslararası Yat Yarışları başladı

© Copyright 2026

DHA