Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Konyaspor, 3 oyuncuyu renklerine bağladı

Konyaspor, kanat oyuncusu Diogo Gonçalves ile Trabzonsporlu futbolcular Rayyan Baniya ve Kazeem Olaigbe'yi renklerine bağladı.

ABONE OL
KONYA, (DHA)-

Yeşil-beyazlı kulüp, Portekizli oyuncu Diogo Gonçalves ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Benfica Akademi'de futbol hayatına başlayan Gonçalves; Nottingham, Famalicao, Kopenhag, Salt Lake ve son olarak MLS Pool forması giydi. Gonçalves, takımda 17 numaralı formayı giyecek.

Konyaspor, Trabzonsporlu Rayyan Baniya ile de 4,5 yıllık sözleşme imzaladı. Benin asıllı Türk futbolcu Baniya; Verona, Mantova, Renate, Fatih Karagümrük, Palermo ve son olarak Trabzonspor forması giydi. Baniya, takımda 22 numaralı formayı giyecek.

Yeşil-beyazlı ekip, Belçikalı kanat oyuncusu Kazeem Olaigbe ile satın alma opsiyonuyla birlikte 2025-2026 sezonu sonuna kadar kiralık sözleşme imzaladı. Anderlecht Akademi'de futbol hayatına başlayan Olaigbe; Southampton, Ross County, Harrogate Town, Cercle, Rennes ve son olarak ülkemizde Trabzonspor forması giydi. Olaigbe, takımda 70 numaralı formayı giyecek.

Diğer Haberler

  1. 2026 UEC Avrupa Pist Bisikleti Şampiyonası sonra erdi
  2. PFDK’dan Milan Skriniar’a 2 maç ceza
  3. Galatasaray, Sacha Boey’i kiraladı
  4. Kocaelispor - Beşiktaş: 1-1
  5. Trabzonspor’da Samsunspor maçı hazırlıkları sürüyor
  6. Trabzonspor’dan Olaigbe ve Baniya açıklaması
  7. Çaykur Rizespor'da teknik direktör Recep Uçar ve Qazim Laçi’den açıklamalar
  8. Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır: Sterling Türkiye’ye gelmek istemedi
  9. Emin Müftüoğlu: Dünyaya, Konya'nın bu tür organizasyonlara hazır olduğunu gösterdik
  10. Göztepe Krastev’le imzaladı

© Copyright 2026

DHA