Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Konyaspor - Fenerbahçe maçından notlar

Konyaspor, Süper Lig'in 35'inci haftasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Medaş Konya Büyükşehir Stadı'nda saat 20.00'de başlayan maçta hakem Bahattin Şimşek düdük çaldı. Şimşek'in yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Osman Gökhan Bilir üstlendi. Maçın Video Yardımcı Hakemi (VAR) arasında ise Almanya Futbol Federasyonu'ndan Daniel Schlager görev yapıyor.

ABONE OL
İsmail AKKAYA/KONYA, (DHA)

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Lig'in 34'üncü haftasında oynan Beşiktaş derbi maçına göre 2 değişiklik yaptık. Tecbüreli teknik adam, Konyaspor karşılaşmasında; sakatlığı süren İsmail Yüksek yerine Mert Hakan Yandaş, Michy Batshuayi yerine ise Edin Dzeko'ya yer verdi.

Sarı- lacivertli ekipte tedavisi süren İsmail Yüksek ve Oosterwolde ile İsmail Kartal'ın kararı üzerine Leonardo Bonucci ve Serdar Aziz kadroda yer almadı. Fenerbahçe, Konyaspor karşısına şu 11 ile çıktı:

"Livakovic - Osayi-Samuel, Becao, Djiku, Ferdi Kadıoğlu, Fred, Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko."

ALİ ÇAMDALI, İLK TEKNİK DİREKTÖRLÜK SINAVINI VERECEK

Düşme hattı sınırında olan Konyaspor'da ise yönetim tarafından teknik direktör Fahrudin Omerovic yerine getirilen sportif direktör Ali Çamdalı, teknik direktör olarak ilk sınavını verecek. Ayrıca Ali Çamdalı, yeşil-beyazlı ekibin bu sezön 4'üncü teknik direktörü oldu.

Yeşil- beyazlı ekip sarı kart cezalısı Ethemi ve Sambou ile sakatlığı devam eden Moreno ve Yasir Subaşı'dan yoksun halde sahaya çıktı.

Konyaspor, Fenerbahçe karşısında sahaya "Slowik - Ahmet Oğuz, Uğurcan Yazğılı, Adil Demirbağ, Hadebe, Guilherme, Ndao, N'Zonzi, Soner Dikmen, Oğulcan Ülgün, Cikalleshi" 11'iyle çıktı.

Öte yandan bugün 46'ncı randevularına çıkacak olan iki takımdan Fenerbahçe, daha önceki 45 maçtan 34'ünü galibiyetle bitirdi. 3 maç berabere biterken, 8 maçı da yeşil-beyazlı ekip kazandı.

Diğer Haberler

  1. Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz: Diğer maçlara bakmaksızın kendi işimizi kendimiz halledelim
  2. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: Türk futbolunun namuslu ellerde yönetilmeye ihtiyacı var
  3. Başakşehir FK – Trabzonspor maçının ardından
  4. Filenin Sultanları, İtalya’ya 3-1 mağlup oldu
  5. Manisa BBSK - Beşiktaş Emlakjet: 74-83
  6. Beşiktaş - Hatayspor maçının ardından
  7. Kayserispor - Konyaspor maçında gergin anlar
  8. Beşiktaş - Hatayspor: 2-2
  9. Başakşehir - Trabzonspor: 0-1
  10. Galatasaray, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamladı

© Copyright 2024

DHA