Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Milli yelkenci, 3 denizi 11 günde aştı

Milli yelken sporcusu Doğukan Kandemir, Artvin'in Hopa ilçesinden başladığı 'Solo Türkiye Turu Rekoru' denemesini 11 gün, 9 saat 40 dakikada Hatay'ın İskenderun ilçesine ulaşarak tamamladı.

ABONE OL
Ufuk AKTUĞ / İSKENDERUN-HATAY,(DHA)-

Türkiye Yelken Federasyonu temsilcisinin gözetiminde Hopa'da teknesinin motoru mühürlenen Doğukan Kandemir, 26 Haziran'da yalnız başına çıktığı yolculukta Karadeniz, Marmara, Ege ve Akdeniz'i yalnızca rüzgar gücüyle aşarak 7 Temmuz günü saat 23.26'da İskenderun Limanı'na ulaştı.

Kandemir, Solo Türkiye Turu Rekoru'nu 11 gün, 9 saat 40 dakika ile kırdı. Kandemir, daha önce Başak Mireli’nin 15 gün, 6 saat olan Solo Türkiye Turu Rekorunu geride bıraktı. Düzenlenen törene İskenderun Kaymakamı Muhammet Önder, Sahil Güvenlik Doğu Akdeniz Grup Komutanı Binbaşı Onur Emir, İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel, İskenderun Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü Başkanı Meriç Özkaya ile kulüpte eğitim gören yelken sporcuları katıldı.


Diğer Haberler

  1. Barış Göktürk: Adil rekabetin sahaya yansıdığı, başarının ve performansın konuşulduğu bir yıl olmasını temenni ediyoruz
  2. Beşiktaş Asbaşkanı Murat Kılıç: Beşiktaş'ın her zaman hedefi zirvedir
  3. Metin Öztürk: Mayısta yine taraftarımızı mutlu edeceğiz, bayraklarımızla sokağa döküleceğiz
  4. Galatasaray'ın 26'ncı şampiyonluğu Antalya'da kutlandı, Souness çimlere bayrak dikti
  5. Süper Lig’de yeni sezonun fikstürü belli oldu
  6. Galatasaray’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor
  7. ‘Fatih Tekke'nin duruşu Trabzonspor'un kendisidir’
  8. Orkun Kökçü: Hedefimiz takım olarak Beşiktaş'ı ait olduğu yere taşımak
  9. BUÜ Kadın Hentbol Takımı'ndan iki farklı branşta Türkiye şampiyonluğu
  10. Çorum FK'da imzalar devam ediyor

© Copyright 2026

DHA