Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Muslera taraftarlara imzalı eldiven hediye edecek

Bu sezon sarı-kırmızılı formayla 500. maçını geride bırakarak yeni bir rekor kıran Galatasaray’ın kalecisi Fernando Muslera, 38 haftalık mücadelenin hatırası olarak taraftarlara imzalı eldiven armağan edecek.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

Resmi Fan Token Partneri olan Socios.com, Galatasaray Fan Token sahiplerine Muslera’nın imzalı eldivenlerini ücretsiz olarak kazanma fırsatını sunacak. Galatasaray taraftarları, 2 milyondan fazla kullanıcının yer aldığı uygulamada, 130’dan fazla ülkeden katılımlarıyla en fazla aktif olan taraftarlar arasında ilk sırada yer alıyor.

GALATASARAY TARAFTARLARI DÜNYA DEVLERİNİ SOLLADI

Galatasaray, taraftar etkileşim ve ödüllendirme uygulaması Socios.com’da da 100 bin kullanıcı tarafından favori takımı seçilerek bu sayıya ulaşan dünyadaki ilk kulüp olmuştu. Galatasaray Fan Token sahibi taraftarlar, Socios.com uygulamasında dünya devlerini de geride bırakmıştı. İçlerinde FC Barcelona, Atletico de Madrid, Paris Saint-Germain, AC Milan, Inter, Juventus, Manchester City ve Arsenal gibi kulüpler de bulunan 150’den fazla spor takımının yer aldığı uygulamada Galatasaray taraftarları fark yaratmışlardı. Sadece Türkiye içinde değil 130’dan fazla ülkede sarı kırmızılı kulübe desteklerini gösteren Galatasaray Fan Token sahipleri Dries Dries Mertens’in forma numarası, Fernando Muslera’nın kullanacağı eldiveni, Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’nın forma dizaynı, ilk 11’in sahaya çıkış şarkısı gibi birçok farklı oylamada da söz hakkı sahibi olmuşlardı. (DHA)

Diğer Haberler

  1. A Milli Futbol Takımı, Gürcistan maçının hazırlıklarına devam etti
  2. Slovenya - Danimarka: 1-1
  3. Polonya - Hollanda: 1-2
  4. İsmail Köybaşı'ndan EURO 2024 tahminleri
  5. Filenin Sultanları, Brezilya'ya 3-0 yenildi
  6. Hollandalı hakem Gözübüyük'ten A Milli Takım'a sunum
  7. Göztepe Onursal Başkanı Mehmet Sepil 10'uncu yıl gururunu yaşıyor
  8. Milli Güreşçi Rıza Kayaalp: Son kez Avrupa Şampiyonası’na katılmak istiyorum
  9. İtalya - Arnavutluk: 2-1
  10. Ümraniyespor, teknik direktörlük görevine Tuncay Şanlı'yı getirdi

© Copyright 2024

DHA