Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Okan Buruk: Hedefimiz 5’inci yıldız

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, “Galatasaray camiasına yakışır şekilde mücadele etmeye çalıştık. Tekrar bir şampiyon, 24’üncü şampiyonluk. Hedefler bitmiyor. İnşallah hedefimiz 5’inci yıldız. Çok şükür bu şampiyonluğu yaşadık. Allaha şükrediyoruz, bu şampiyonluğu verdi.” dedi.

ABONE OL
Serhan TÜRK / KONYA, (DHA)

Galatasaray, Süper Lig’in 38’inci ve son haftasında deplasmanda Konyaspor’u 3-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Karşılaşmanın ardından Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur ile Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman'ı EuroLeague’de şampiyon olduğu için tebrik eden Okan Buruk, "Ergin hocamı tebrik ediyorum. Kendisi çok değerli ve çok iyi bir Galatasaraylı. Ergin hoca şampiyon, Galatasaray şampiyon" dedi.

“ÇOK ŞÜKÜR BU ŞAMPİYONLUĞU YAŞADIK”

Galatasaray camiasına yakışır bir şekilde sezonu bitirdiklerini ifade eden Buruk, “Erden Bey’e teşekkür ediyorum Başkanımız, yönetim kurulumuz hepsi büyük destek verdi. Galatasaray camiasına yakışır şekilde mücadele etmeye çalıştık. Tekrar bir şampiyon, 24’üncü şampiyonluk. Hedefler bitmiyor. İnşallah hedefimiz 5’inci yıldız. Çok şükür bu şampiyonluğu yaşadık. Nerede olursa olsun. Geçen hafta da yaşayabilirdik. Bu hafta yaşadık. Allaha şükrediyoruz, bu şampiyonluğu verdi. O yüzden nerde olursa olsun bu şampiyonluğu yaşamak çok güzel. Oyuncularımıza çok teşekkür ederiz" yorumlarında bulundu.

“GALATASARAY’IN HEDEFİ HEM ŞAMPİYON OLMAK HEM DE AVRUPA’DA KUPALAR KAZANMAK”

Gelecek hedefleriyle de ilgili konuşan Okan Buruk, sözlerini şöyle tamamladı:

“Galatasaray’ın hedefi hem şampiyon olmak hem de Avrupa’da kupalar kazanmak. Bu sene Şampiyonlar Ligi’nde çok önemli bir mücadele verdik. Bütün takımlara dişimizi geçirdik. Hiçbirine karşı ezilmedik. Bence Türk futbolu için çok değerliydi. Çok yoğun bir sene yaşadık. İnşallah önümüzdeki sene de aynı performansı gösteririz. Geçen sezon sahamızda tek mağlubiyetimiz Giresunspor’a karşıydı. Bu sene de Fenerbahçe’ye karşı oldu. İç saha performansımız bu anlamda çok değerliydi. Taraftarlarımızla birlikte inanılmaz mücadele verdik."

ERDEN TİMUR: SONUNDA HAK EDEN KAZANDI

Şampiyonluk için mutluluğunu dile getiren Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, "En başta hocama teşekkür ediyorum. Emeği çok büyük. Çok güzel bir kalbi var. Galatasaray’a çok şeyini veriyor. Oyunculara çok teşekkür ediyorum. Başkanımıza, yönetim kuruluna, Florya personeline teşekkür ediyorum. Hep diyorum, sonunda hak eden kazandı. Bu sonuca ulaştığımız için çok mutluyuz" ifadelerinde bulundu.

“HERKES ŞAMPİYONLUĞA İNANMIŞTI"

Zorlayıcı bir sene olduğunu dile getiren Erden Timur, “Son hafta herkes motiveydi. Florya’nın çok güzel bir sevgi ortamı var, gerçek ve samimi. Aylardır Florya’dayım. Herkes şampiyonluğa inanmıştı. Fenerbahçe maçı arada bir kaza oldu. Rekorlar kıran takım, rekorlar kıran bir hocamız var. Bu sene ciddi bir mücadele oldu. Zorlayıcı bir seneydi. İki takım başarılı bir sene yürüttü. İki takım da rekor kırdı. Tüm mücadele eden kulüpleri tebrik ediyorum. Galatasaray büyük bir camia. Galatasaray’da kişinin önemi yok. Müthiş bir camia. Okan hocamız önderliğinde daha nice başarılar olacak" diyerek sözlerini noktaladı.

Diğer Haberler

  1. Belçika - Slovakya: 0-1
  2. Willy Sagnol: Yarın bizim için çok zorlu bir mücadele olacak
  3. Romanya - Ukrayna: 3-0
  4. Milli tenisçi Zeynep Sönmez'den bir ilk
  5. Ünlü şef Serhat Doğramacı’nın Ay-yıldızlılara güveni tam
  6. A Milli Takım, EURO 2024'te sahne alıyor
  7. Sırbistan - İngiltere: 0-1
  8. A Milli Futbol Takımı, Gürcistan maçının hazırlıklarına devam etti
  9. Slovenya - Danimarka: 1-1
  10. Polonya - Hollanda: 1-2

© Copyright 2024

DHA