Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

TBMM Parlamento-Meclis Futbol Takımı, Antalya şöhretler karmasıyla dostluk maçı yaptı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Parlamento-Meclis Futbol Takımı, Bulgaristan'da düzenlenecek olan Parlamentolar Arası Avrupa Futbol Turnuvası öncesinde kamp yaptığı Manavgat'ta, Antalya şöhretler karması ile dostluk maçı yaptı.

ABONE OL
Ömer KARÇA/MANAVGAT (Antalya), (DHA)

Bulgaristan'da 22-24 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Parlamentolar Arası Avrupa Futbol Turnuvası'na katılacak olan TBMM Parlamento- Meclis Futbol Takımı, turnuva öncesi son kampını Manavgat'ta gerçekleştirdi. Eski futbolcu ve antrenör Konya Milletvekili Ünal Karaman ile antrenör Yahya Ünal'ın çalıştırdığı meclis futbol takımı eski ve yeni milletvekilleri ile bakan yardımcılarından oluşturuldu. TBMM Parlamento-Meclis Futbol Takımı kampın son gününde eski futbolculardan oluşan Antalya şöhretler karması ile maç yaptı. 2-2 sona eren dostluk maçının ardından günün anısına takımlara Konya Milletvekili Ünal Karaman tarafından kupa ve madalya verildi.

Türkiye'nin bu yıl turnuvada şampiyon olmasını beklediklerini ifade eden KITUYAD Başkanı Osman Ergin, TBMM Parlamento-Meclis Futbol Takımını Manavgat'ta ağılamaktan mutlu olduklarını ifade ederek, "Takımda her siyasi partiden futbolcu olmasına rağmen kamp süresi boyunca ortamda hiç siyaset konuşulmadı. Meclis Spor Futbol Takımımız moral ve kondisyon olarak üst seviyede, bu seviye ile katılacağı her organizasyon da başarılı olacaktır" dedi.

TBMM Parlamento-Meclis Futbol Takımı geçen sene Romanya'da yapılan 'Parlamentolar Arası Avrupa Futbol Turnuvası'nda ikinci olmuştu.

Diğer Haberler

  1. İsmail Köybaşı'ndan EURO 2024 tahminleri
  2. Filenin Sultanları, Brezilya'ya 3-0 yenildi
  3. Hollandalı hakem Gözübüyük'ten A Milli Takım'a sunum
  4. Göztepe Onursal Başkanı Mehmet Sepil 10'uncu yıl gururunu yaşıyor
  5. Milli Güreşçi Rıza Kayaalp: Son kez Avrupa Şampiyonası’na katılmak istiyorum
  6. İtalya - Arnavutluk: 2-1
  7. Ümraniyespor, teknik direktörlük görevine Tuncay Şanlı'yı getirdi
  8. TFF'den Ozan Kabak açıklaması
  9. Gabriel Paulista: Her zaman bu arma için savaşan bir oyuncu olacağım
  10. A Milli Erkek Hentbol Takımı, İran ile oynadığı ikinci maçı da kazandı

© Copyright 2024

DHA