Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

TFF'den Bursaspor'a Fair Play ödülü

TFF Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu, Bursaspor’u, TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup 22’nci hafta karşılaşmasında rakibi Adanaspor’un Bursa’daki konaklama sorununu çözerek sergilediği dayanışma ve empati örneği nedeniyle ödüle layık gördü.

ABONE OL
Hasan BOZBEY- Ebru VARDAR/ BURSA, (DHA)-

Bursaspor Kulübü, ligin 22’nci haftasında Bursa’da oynanan Adanaspor maçı öncesi, rakip takımın şehirde yaşadığı konaklama krizini çözerek örnek bir davranış sergilemişti. Adanaspor kafilesinin açıkta kalmaması için seferber olan yeşil-beyazlı yönetimin bu hamlesi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından karşılıksız bırakılmadı. TFF Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu, ‘Sosyal Sorumluluk ve Fair Play Ödülü’nün Bursaspor Kulübü’ne verilmesini kararlaştırdı.

ÖDÜL MAÇ ÖNCESİ VERİLECEK

Spor kamuoyunda büyük takdir toplayan bu centilmenlik örneği sonrası ödülün, saat 15.30’da başlayacak Bursaspor-Aksarayspor karşılaşma öncesinde saha içinde düzenlenecek törenle Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik’e verileceği açıklandı. TFF yetkililerinin katılımıyla gerçekleşecek törenle, futbolun sadece saha içindeki rekabetten ibaret olmadığı mesajı verilecek.

'FUTBOLU GÜZELLEŞTİREN ADIMLAR ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

Konuyla ilgili yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Bursaspor'un köklü geleneklerine ve sporun ruhuna vurgu yapılırken, "Kulübümüz yalnızca sahadaki başarıları değil, saha dışındaki sosyal sorumluluk ve fair play değerlerini de her şeyin üzerinde tutmaktadır. Futbolu güzelleştiren, dayanışmayı artıran adımlar atmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verildi.

Diğer Haberler

  1. Trabzonspor sahasında kazanarak zirve takibini sürdürdü
  2. FIFA'nın 45 puan sildiği Adana Demirspor'da yeni başkan Ertan Zeybek, kurtuluş mücadelesine başladı
  3. Mesut Özil: Dualarım Fenerbahçe'yle
  4. Avrupa kupalarında mücadele eden Galatasaray ile Samsunspor'un 27'nci hafta maçları ertelendi
  5. Trabzonspor- Fatih Karagümrük maçının ardından
  6. Nuri Şahin: Topun oyunda kalma süresi bugün ne yazık ki sadece 45 dakikaydı
  7. Christ Inao Oulai: Ligde en üst seviyeye çıkmaya çalışacağız
  8. Sırbistan – Türkiye: 78-82
  9. Trabzonspor - Fatih Karagümrük: 3-1
  10. RAMS Başakşehir FK – Tümosan Konyaspor: 2-0

© Copyright 2026

DHA